FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA 2-0

Victoria cu Turcia l-a dat pe spate pe Răzvan Burleanu: "Sunt impresionat!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 22:12

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, s-a declarat extrem de mulțumit de jocul naționalei din amicalul cu Turcia, câștigat de "tricolori" cu 2-0. 

"Ne bucurăm de joc. Am dominat și am câștigat. M-au impresionat jocul, determinarea și dăruirea jucătorilor. Se vede o nouă determinare de la venirea lui Contra, acest spirit de luptă care ne-a lipsit. 

Ne bucurăm că Grozav a revenit la națională, se vede că joacă mereu la echipa de club. Ne bucurăm și de Niță și de Bălașa și de toți cei care au jucat bine în această seară.

Ne dorim să învingem Olanda în următorul amical de marți.  Trebuie să construim pentru Liga Națiunilor și pentru calificările pentru EURO 2020. Orice antrenor ia în serios meciurile amicale. După o victorie îți e mult mai ușor să construiești", a declarat Răzvan Burleanu, la TV Telekom Sport. 

"Ne dorim să jucăm la Craiova, ne dorim să jucăm oriunde în țară. Naționala e la fel de iubită și în provincie și în București" Răzvan Burleanu

VIDEO cu golurile partidei România - Turcia 2-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  10 Noiembrie 2017, 07:51

""FLACAUL""ASTA NUMIT SI BURLEANU SE FACE SINGUR DE RAS!!!ROMANIA A INVINS O ECHIPA DE MANA A SAPTEA SI EU CRED CA A FOST MAI MULT O ""SUSANEA""IN CARE TURCIA A VENIT CU REZERVELE REZERVELOR!!!!NEA MIRCIULICA PARCA A TRAIT VREMURILE CAND ERA ""BLATISTUL SEF""AL FOTBALULUI ROMANESC!!!PACAT D-LE LICESCU CA LA VARSTA DE ACUM ITI PERMITI SA TE FACI DE RAS ADUCAND O ECHIPA DE MANA A SAPTEA SI...ASEZATA PE TEREN PENTRU A PIERDE!!!!PACAT DAR SI RUSINE!!!

849532438446774
Robert Bardita  •  09 Noiembrie 2017, 23:11

Burleanul *** dupa ce lai aduss pe Daum trebuia *** sa pleci si tu cu el .. mam bucurat cand ai castigat alegerile insa acu vad ca si tu esti ca ceilalti sandu plus dragomir.. macar aia erau mai carismatici ne dadeau paine si circ tu ne dai numai paine. habarnistule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close