FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1

VIDEO Cosmin Contra, reacție surpriză la conferință despre oferta de la arabi: "Probabil deranjez"

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 00:40

 Cosmin Contra a glumit pe seama ofertei de la Al Nassr despre care s-a scris azi în urma unor informații. Selecționerul a spus răzând că e destul de dificil să plece de la națională din cauza clauzei de reziliere. 

"Acum două săptămâni FRF discuta cu Gică Hagi. Acum apare chiar în ziua jocului această știre, cum că plec la arabi, foarte interesant. Sunt curios de unde apar aceste știri.

La acțiunea trecută a apărut că m-am certat cu Keșeru, sau că nu știu ce a fost în cantonament. Mă "iubesc" mulți prin țară sau probabil deranjez.

E greu să plec pentru că am o clauză de 3 milioane de euro", a zis Cosmin Contra râzând la conferința de presă. Naționala României a învins-o pe Muntenegru în Liga Națiunilor, scor 1-0. 

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
134851460226751
Tara Ion  •  21 Noiembrie 2018, 20:13

asa este,deranjezi;ai fost pus politic la nationala si faci jocurile lui hagi si binenteles pe ale tale.ai ratat inca o calificare,daca ai avea bun simt trebuie sa pleci.

tonyneculai
tonyneculai  •  21 Noiembrie 2018, 16:52

Te doare mintea de presa de la noi si de astia care comenteaza. Am jucat ft bine si am terminat pe 2 la turneul asta. Suntem pe 26 in lume, anul trecut eram pe 48. Tot respectul, tinand cont de nivelul jucatorilor. Vesnic nemultumiti ! Si dc luam mondialu o sa apara multi ca de ce nu l-a bagat p-ala in loc de ala si ca de ce nu a batut cu 5-0 in loc de 4-0. Intru pe gsp o data la 6 luni si cand intru imi aduc aminte de nu intru mai des. lol Sper sa nu intre Contra prea des pe gsp ca mai mult se enerveaza

ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2018, 09:56

E pus pe admomestari selectionerul Contra! Oricum ar fi nationala incepe sa arate ceva fotbal. Nu toti componentii. Dar se poate ghici trendul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează