FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Cosmin Contra, atacat după ce și-a criticat jucătorii: „Arată că nu e pregătit!” + „ Modul în care a făcut echipa te duce cu gândul la lucruri necurate”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 19:39

Cornel Dinu, 71 de ani, fost selecționer, a criticat dur, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, declarația lui Cosmin Contra, care a criticat atitudinea avută de jucătorii naționalei la înfrângerea umilitoare cu Spania, 0-5, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. 

„Nu pot să fiu de acord cu Contra! Declarația lui întărește încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu este pregătit pentru un asemenea nivel. Când ajungi în postura asta, de selecționer, ultimul lucru care trebuie să-ți treacă prin cap e să dai vina pe jucători! Pentru că tu i-ai ales, tu i-ai așezat, tu i-ai pregătit și tu le creezi starea de spirit.

El a făcut și cu Spania o echipă total greșită. Din două criterii. Trebuie să îmbini forma cu valoarea! Sunt jucători care nu evoluează la echipele lor de club. Și asta te duce cu gândul că sunt lucruri necurate, că e jocul impresarilor.

Nu poți să-l trimiți pe Alibec și să-i zici «Fă și tu ceva pe-acolo!». Nu se poate la nivelul ăsta! Chiar nu se poate. Dacă ești pus acolo, trebuie să încasezi. Ești pus acolo ca să încasezi, ca să se dea în tine! Când ești la echipa națională, trebuie să fii din cauciuc.  

Să nu mai spun de greșelile pe care le-a făcut Contra, impardonabile la nivelul ăsta. El a fost un jucător bun, de temperament, de atitudine. Nu a fost unul de rațiune, un creator. El a impresionat prin calitățile lui fizice. La echipa națională îți trebuie un strateg.Cu un luptător, de duci la Termopile, nu știu dacă reziști”, a declarat Cornel Dinu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

„După acel 5-2 de la Kosice, lumea era pornită contra mea. Au dat cu pietre, iar eu am stat acolo și-am încasat! Eu eram responsabilul și am spus că am greșit. Și spun acum că nu trebuia să joc cu Lung! Chiar dacă nici Prunea nu inspira o încredere deosebită! N-ai voie să o dai pe jucători la nivelul ăsta”
Cornel Dinu

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU CORNEL DINU

CITEȘTE ȘI:

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF: „Mirel Rădoi trebuie să fie selecționer! Acum avem 7 antrenori pe listă, salariul va fi decent”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  21 Noiembrie 2019, 01:52

Ștucane ai auzit ce spune Dinu ? ca Ianis si Coman nu trebuia ei sa vina sa dreaga fasolea "intamplatorului Tosca" si a inexistentului Benzar, adica fundasi zero si pica magaoaia pe zecar si pe optar care ei au un cu totu alt rol, unde era apararea noastra Ștucane, unde ?!

131624217670160
Geani Muraru  •  20 Noiembrie 2019, 23:39

In curand nationala v-a ajunge precum Fcsb-ul sa caute in tomberonul cu antrenori

Vezi toate comentariile (2)
Comentează