FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 1-1

VIDEO + FOTO Nicolae, înapoi la Nicușor » După un joc șters, România putea scoate o victorie cu Muntenegru în prelungiri, dar Stanciu și-a bătut joc de un penalty și s-a terminat 1-1

FOTO: Raed Krishan +24   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 10:53

Cu un joc anost, lipsit de orice fel de inventivitate, România a terminat la egalitate meciul cu Muntenegru, scor 1-1.

Primele 20 de minute, dar și ultimele 10 au fost cele mai interesante. În minutul 5, oaspeții puteau înscrie, însă Beqiraj a ratat singurul cu portarul.

În minutul 20, putea marca Florin Andone, însă proaspătul atacant al lui Deportivo a tras în portar.

Tricolorii au reușit să înscrie în minutul 85, când Adi Popa, abia intrat pe teren, a tras din interiorul careului, fără speranțe pentru goalkeeperul advers.

La faza imediat următoare Jovetici a înscris cu capul, după o ezitare a defensivei noastre. În prelungirile partidei, Keșeru a obținut un penalty, însă Stanciu a tras mult peste poartă!

Clasamentul grupei:

1. Danemarca 3 puncte
2. Polonia 1 punct
3. Kazakhstan 1 punct
4. România 1 punct
5. Muntenegru 1 punct
6. Armenia 0 puncte

VEZI VIDEO MECIUL!

LIVE Imagini pentru logo romania national team ROMÂNIA - Imagini pentru muntenegru national team logoMUNTENEGRU 1-1  (Adi Popa 85 / Jovetici 87)

Min. 97: RATARE, STANCIU! Mijlocașul lui Anderlecht trage peste poartă în prelungirile jocului 
Min. 95: PENALTY ROMÂNIA! Keșeru e lovit în careu și se dictează 11 metri
Min. 90:
Keșeru intră în locul lui Stancu! Vor fi 5 minute de prelungire 
Min. 87: GOL, MUNTENEGRU! Jovetici înscrie cu capul după o ezitare a lui Dragoș Grigore și Steliano Filip 
Min. 85: GOOOOOOL, ROMÂNIA! Adi Popa înscrie cu un șut din interiorul careului 
Min. 76:
Schimbare România: Popa intră în locul lui Bicfalvi 
Min. 75: 
Torje este singurul jucător care a bifat prezenţe pe teren în toate cele 9 jocuri disputate de România în 2016. El este urmat de Ovidiu Hoban, Bogdan Stancu şi Nicolae Stanciu, fiecare cu câte 8 jocuri în acest an
Min. 72:
Moți și Stancu deviază o minge, lui Bicfalvi îi lipsește puțin pentru a înscrie 
Min. 70:
SCHIMBARE: Torje intră în locul lui Andone
Min. 62: OCAZIE MARE ROMÂNIA! Stanciu trage din lovitură liberă excelent, goalkeeperul oaspeților respinge în corner 
Min. 52:
Început la fel de slab de repriză. România parcă încearcă mai multe după ieșirea de la cabine, însă în continuare jocul este mult sub așteptări
Min. 46: A început repriza secundă! 
Min. 45+3: PAUZĂ! 
Min. 45+2:
Repriză anostă la Cluj. Cele două naționale joacă foarte slab. Tricolorii n-au avut o singură ocazie de a marca, la fel și oaspeții. 
Min. 38:
România nu reușește să surprindă în vreun fel naționala Muntenegrului, care domină partida fără prea multe probleme. Oaspeții sunt mult mai prezenți în joc, pasează mult, în timp ce jucătorii lui Daum se rezumă în a se apăra
Min. 33: 
17.11.2015, Italia- Romania 2-2, ultimul meci al nationalei fara stelisti pe teren. Niciunul dinre cei 17 jucatori utilizati atunci nu au fost de la Steaua
Min. 27:
Jovetici încearcă o torpilă de la 25 de metri, mingea se duce mult peste poartă 
Min. 23:
Jovetici trage din lovitură liberă, mingea trece mult pe lângă poartă 
Min. 20: MARE OCAZIE ROMÂNIA! Florin Andone primește de la Stanciu, atacantul lui Deportivo scapă pe partea dreaptă, dar trage slab pe jos 
Min. 15:
Duel destul de echilibrat la Cluj. Oaspeții țin mai mult de minge, însă în afara ocaziei din minutul 5, nu au avut nici o șansă la poarta noastră 
Min. 7:
Săpunaru trage din unghi, mingea lovește plasa laterală
Min. 5: MARE OCAZIE MUNTENEGRU! Beqiraj scapă singur spre poartă, încearcă să-l depășească pe Pantilimon, dar portarul nostru iese excelent și respinge. 
Min. 1: A început partida! 
Dragos Grigore este cel de-al 92-lea capitan al primei reprezentative. Gheorghe Hagi este liderul la acest capitol, 65 de meciuri cu banderola pe mana.

Echipele de start:

România: Pantilimon - Benzar, Moți, Grigore, Filip - Hoban, Săpunaru - Bicfalvi, Stancu, Stanciu - Andone

Rezerve: Lung jr, Bălgrădean, Chipciu, Enache, Găman, Keșeru, R. Marin, Mățel, Maxim, Adi Popa, Rotariu, Torje

Muntenegru: Bozovici - Tomasevici, Savici, Simici, Vukcevici - Marusici, Vesovici, Scekici, Bakici - Jovetici - Beqiraj

Rezerve: Mijatovici, Petkovici, Boljevici, Kojasevici, Mijuskovici, Mugosa, Nikolici, Radunovici, Raicevici, Rodici, Sofranaci, Zverotici

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Va fi primul test pentru noul selecționer al României, Christoph Daum, care nu se va putea baza Vlad Chiricheș, accidentat săptămâna aceasta. 

România face parte din aceeași grupă cu Muntenegru, Polonia, Danemarca, Armenia și Kazahstan. Doar prima clasată se va califica direct la Mondial, în tip ce ocupanta locului al doilea va merge la baraj, cu condiția să nu aibă cel mai slab punctaj dintre echipele de pe locul 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1588)
10208369834858533
Doru Morozan  •  06 Septembrie 2016, 00:32

Daum este complet strain de fotbalul romanesc. Cum a spus de la inceput o alegere complet aiurea a unor straini de aprecierile germanilor despre Daum. In plus nici "din rahat nu poti face bici" Fotbalul romanesc ca de altfel tot sportul pus be butuci de banda ce guverneaza tara dupa 89, este in groapa. Trebuie ca antrenor un popa pt ai cinta prohodul.

561739113985756
Filip Gratian Ionescu  •  05 Septembrie 2016, 10:09
Postat de travka pe 05 Septembrie 2016, 08:14

sa nu mai zic si de pasa data de Stanciu lui Andone cand a ratat 1v1 cu portarul

din pacate , stanciu nu a poasat la popa , mingea a deviat la popa

561739113985756
Filip Gratian Ionescu  •  05 Septembrie 2016, 10:05
Postat de madalin_eivissa pe 05 Septembrie 2016, 08:48

SA NU FIM RAI, NU POTI SA JUDECI UN JUCATOR DOAR DUPA UN MECI ! STANCIU ARE NEVOIE DE INCREDERE SI DE SPRIJIN IN CONTINUARE ! TOTUSI A DAT O PASA DE GOL, CU TOATE CA A AVUT O SEARA MAI SLABA !NU SUNT FAN FCSB/STEAUA, ASA CA AR TREBUI SA REFLECTEZI CEVA MAI MULT ATUNCI CAND ITI SPUI O PARERE !

din pacate , acest stanciu a fost umflat de ziaristi , duapa cate un meci mai bunicel din 10-15 , dar el nu prea are treaba cu sportul asta ...daca vrem performante.De altfel ,cam intreaga echipa este la acelas nivel . Credeam ca vine un neamt si are alta mentalitate , alte criterii de selectie ... dar surprize , vedem in echipa si in lot toate produsele expirate : sapunaru , bicfalvi , moti , hoban, andone , torje , stanciu , trisorul de popa , aaaa era sa il uit pe stancu (de fapt nu l-am vazut in meci ). Andone ala aeargă ca o musca fara cap , atacantul care nu trage niciodata la poarta , sau cand o face parca trage cu piciorul de lemn , stacncu este ca pisica (motanul ) care se furiseaza fara sa fie vazut in teren , fuge de minge nu cu mingea , piticul atomic de torje nu stie ce e cu e pe acolo , popa obisnuit sa fure ca in campionat si la orice atingere sa primeasca fault sau daca poate sa joace si putin handbal fara sa il fluiere arbitrul iar exemplele ar putea continua . Decat sa pierzi puncte cu expiratii astia , mai bine iei in lot copii de 18-20 de ani , de la viitorul , craiova , si ii formezi , le imprimi alta mentalitate. Dar, pana la urma de unde alta mentalitate , jocul nu merge , faci schimari in min 80 iar in prelungiri la 1-1 faci schimbare ... probabil la trecerea timpului . Vai mama lui de mumie si a celor care l-au adus . Rusine sa va fie .

Vezi toate comentariile (1588)
Comentează