FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO+FOTO "Tricolorii" au ajuns în Italia cu zâmbetul pe buze

Foto: Raed Krishan +12   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 18 mai 2016 19:14

Naționala României de fotbal a ajuns în această seară la St. Vincent, Italia, unde va avea cantonamentul de pregătire pentru Campionatul European din Franța.

"Tricolorii" s-au cazat în în zona "Golden Park", unde vor sta în perioada 18-30 mai. Două amicale sunt prevăzute în programul naționalei, cu Congo, pe 25 mai, şi cu Ucraina, pe 29 mai.

Toate imaginile de la venirea naționalei în Italia pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Citește și: Reporterii Gazetei au ajuns în cantonamentul naționalei din Italia » Peisaje superbe lângă hotelul unde vor fi cazați "tricolorii"

Lotul deplasat de Iordănescu în Italia

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo), Alin Toșca (FC Steaua București)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Adrian Ropotan (Pandurii Tg. Jiu), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua București), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FC Steaua București), Andrei Ivan (CSU Craiova), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Nicolae Stanciu (FC Steaua București), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra), Ioan Hora (Pandurii Tg. Jiu) 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
10203839225041363
Vasi Mar  •  19 Mai 2016, 08:23
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Mai 2016, 20:49

...nici Tatarusinea ...care o sa gafeze la cel putin doua goluri cu Elvetia...

*** in alta parte!Tatarusanu este cel mai bun portar roman la ora actuala!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  18 Mai 2016, 21:59

Cei care nu sunt de la Steaua, rad tot timpul ca niste fraieri. La Barcelona, la Steaua, jucatorii se gandesc numai la fotbal.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  18 Mai 2016, 21:14

Tosca, S.Filip sunt foarte departe de valoarea echipei nationale. daca il ai pe Rat, e suficient. Mai degraba reprofilezi fundasi centrali cum a facut Germania la WC2014 cu Hiwedes decat sa iei doi jucatori atat de slabi. Un alt fotbalist care pare din cale afara de batran, epuizat complet este Sanmartean care nici la arabi nu termina meciurile. La ultimele amicale ale nationalei a parut imbatranit cu 20 de ani fata de ce stiam despre el, a gresit absolut toate mingiile. Strigoatoare la cer pare si selectionarea lui Chipciu, parca s-a asteptat un gol al lui Chipciu in blatul cu Viitorul ca sa fie selectionat. Iesit din forma de ani de zile, O alta ciudatenie mi se pare Ad.Popa, alearga repede dar in afara de asta, nu stie fotbal, este atat de scund incat este imposibil sa se bata cu adversarii care probabil il vor calca in picoare la propriu. In plus este inutil intr-un turneu final, jocul sau se bazeaza pe henturi nesemnalizate si pe simulari de zici ca e posedat. Cel putin astia 5 sunt c0mplet inutile pentru un turneu final. nu stiu deloc fotbal, unul e mult prea batran, stilul lui pompa nu poate exista decat in fotbalul mioritic iar selectionarea lui Chipciu pare sfidatoare, el fiind huidut pe toate stadioanele incluisiv de stelisti, macar de-ar fi fost foarte taner sa zici ca e de viitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează