NATIONALA  ·  ROMÂNIA U21

VIDEO Imagini inedite din cantonamentul României U21 » Reprize de judo între Ionuț Radu și Vlad Dragomir + exerciții inedite aduse de Mirel Rădoi

Duminica, 24 Martie

Naționala României sub 21 de ani se află în continuare în cantonamentul din Spania, unde se pregătește pentru Campionatul European de anul acesta.

Selecționerul Mirel Rădoi a venit cu exerciții inedite la antrenament, cu care pare că i-a cucerit pe tinerii jucători. La unul dintre acestea, fotbaliștii împărțiți în două echipe trebuiau să se întreacă în timp ce se țineau de mână în șir indian, pentru a-și dezvolta coordonarea. 

Imaginile zilei din cantonament au fost oferite de meciul de judo amator  dintre mijlocașul Vlad Dragomir și portarul Ionuț Radu. Căpitanul U21 s-a folosit de statura impunătoare pentru a-și pune la pământ adversarul și a ieșit câștigător. 

 

România U21 va juca în grupa C de la Campionatul European alături de Franța, Croația și Anglia.

Vezi și:

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // FOTO Denis Drăguș a rămas fermecat de întâlnirea cu Marcelo, starul lui Real Madrid: „Mă găndeam cum ar fi să ajung la nivelul lui”Adrian a omorât 3 femei, după ce le-a violat. Șocant ce s-a întâmplat acum cu 'taximetristul morții'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1