FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // FOTO Denis Drăguș a rămas fermecat de întâlnirea cu Marcelo, starul lui Real Madrid: „Mă găndeam cum ar fi să ajung la nivelul lui”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 17:27

Între un amical și altul, România U21 a avut parte de o surpriză senzațională. „Tricolorii” s-au întâlnit azi cu Marcelo (30 de ani), celebrul fundaș stânga brazilian al lui Real Madrid.

Elevii lui Mirel Rădoi au rămas fermecați și visează să devină ca și starul brazilian.

„A fost un sentiment frumos să-l am lângă mine pe unul dintre cei mai buni jucători ai lumii. Pe unii dintre noi ne-a motivat să-l vedem și sperăm să ajungem cât mai aproape de nivelul lui. L-a oprit lumea pe stradă din 10 în 10 metri și ne gândeam și noi cum ar fi să ajungem la nivelul acesta”, a declarat Denis Drăguș (18 ani).

marcelo romaniau21

România U21, împreună cu selecționerul Mirel Rădoi, a vizionat meciul dintre Suedia și România, 2-1. „Am stat toți împreună și am urmărit partida. Îmi pare rău că nu am putut egala pe final. Mă bucură totuși că au fost prezenți foarte mulți jucători tineri”, a mărturisit atacantul Viitorului.

Citește și:

FOTO Surpriză pentru jucătorii naționalei de tineret » S-au întâlnit cu Marcelo în Spania

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
tristan
tristan  •  24 Martie 2019, 18:19
Postat de portardelegenda pe 24 Martie 2019, 17:57

da Dragus draga asta inseamna sa ai mentalitate de complexat .

Nu m am prins de ce zici asta.. Ce e rău să ți dorești să ajungi la nivelul lui Marcelo.. Niciun jucător român n a ajuns la nivelul lui..

portardelegenda
portardelegenda  •  24 Martie 2019, 17:57

da Dragus draga asta inseamna sa ai mentalitate de complexat .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează