FOTBAL  »  NATIONALA  »  FUTSAL

VIDEO Naționala României de Futsal, victorie mare în Elite Round World Cup » Urmează partida cu Cehia

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 11:17

Naționala României de Futsal va juca în această seară cu reprezentativa Cehiei, la Brno, în Elite Round World Cup 2020, turneu care contează pentru calificarea la Campionatul Mondial, acolo unde „tricolorii” nu au fost prezenți niciodată.

În primul meci din Cehia, România a învins Kazahstan, scor 3-1 (Stoica ’1, Savio ’32, Tonița ’33 / Higuita ’38). Următoarea partidă pentru formația noastră este chiar împotriva țării gazde, astăzi, de la ora 19:00.

Rezumat Video » Kazahstan – România 1-3 

Kazahstan - România 1-3

🎥 Rezumatul VIDEO al victoriei URIAȘE cu care tricolorii au debutat ieri în Elite Round pentru Mondial! Kazahstan - România 1-3 ❤🇷🇴 Felicitări, băieți, suntem mândri de voi! ❗👉Azi, de la 19:00, Cehia-România! #LuptamImpreuna

Posted by Futsal Romania on Sunday, February 2, 2020

Clasamentul grupei

1. România3 puncte
2. Cehia3p
3. Kazahstan0p
4. Slovenia0p

La Campionatul Mondial se califică doar echipa de pe primul loc, urmând ca poziția a doua să dispute un baraj în dublă manșă.

vezi și:

ISLANDA - ROMÂNIA // Marius Șumudică, propunere pentru Mirel Rădoi: „Morais e o clasă peste Bancu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează