FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA

VIDEO Ricardo Grigore l-a „înțepat” pe Ionuț Radu: „E cam timorat când mă vede” » Reacția live a portarului

Articol de , - Publicat duminica, 24 martie 2019 13:26

Voia bună domină cantonamentul „tricolorilor mici” din Spania. Ionuț Radu și Ricardo Grigore, foști colegi la juniorii lui Dinamo, s-au ținut de glume atât în timpul antrenamentului cât și la interviurile de la final.

  • Reporterii GSP Vlad Nedelea și Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

Dinamovistul Ricardo Grigore a pierdut un concurs de penalty-uri contra lui Radu. La final, fundașul dinamovist a glumit pe seama bunului său prieten: „Am vrut să îi dau moral. Este colegul meu și am vrut să îl ajut. Are nevoie, e cam timorat când mă vede. Și el e dinamovist. A uitat de unde a plecat? Cine l-a ajutat în viață? La Steaua a fost așa și el, dar la Dinamo s-a lansat”.

Radu a ascultat cu atenție declarațiile, iar reacțiile lui de pe fundal au fost savuroase.

Vezi și:

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // VIDEO „Să vină VAR-ul!” Momentul prin care Mirel Rădoi a distrat pe toată lumea în cantonamentul din Spania

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează