NATIONALA  ·  CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // VIDEO „Să vină VAR-ul!” Momentul prin care Mirel Rădoi a distrat pe toată lumea în cantonamentul din Spania

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de — , Duminica, 24 Martie 2019

Mirel Rădoi și jucătorii naționalei U21 au o relație cât se poate de bună, iar asta se poate observa foarte ușor la fiecare antrenament al echipei.

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

Pe finalul ședinței de pregătire de ieri, în spirit de glumă, selecționerul a dictat ușor un penalty pentru echipa albastră, din care face parte și Florinel Coman. Decizia i-a amuzat teribil pe jucătorii celorlalte două echipe, care făceau semne că ar fi nevoie de VAR pentru a corecta eroarea.

Toți au gustat gluma lui Mirel Rădoi, s-au amuzat copios, înțelegând că a făcut-o pentru a continua exercițiul, un campionat în 3, pe teren redus.

Florinel Coman a înscris lejer, s-a bucurat apoi ostentaiv, alergând pe tot terenul, iar la final s-a pus în genunchi și a mulțumit divinității. Până la urmă tot echipa care adunase mai multe victorii până la acest moment  a fost cea care a triumfat, iar celelalte două, pierzătoare, au fost nevoite să mute porțile.

Acesta a fost doar o mostră din felul prin care Rădoi reușește să-și țină jucătorii conectați, plini de entuziasm, lucru care se resimite și în rezultate, naționala fiind calificată la EURO.

„Așa e tot timpul la antrenament. Nu ține cu nimeni arbitrul, dar câteodată e mai bun, câteodata e mai slab. Exact ca în meciuri”Alexandru Pașcanu

„A ținut cu echipa care a meritat, cu albastru. A fost fautl clar, avem și video, avem VAR. Nu există nicio problemă. Din păcate ne-a cam furat în ultima parte, am ieșit cam șifonați. Uitați și semnele”Ricardo Grigore

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA » FOTO Mai colorată, dar previzibilă: cum arată mingea oficială Euro 2019Ce s-a ales de Puya, băiatul rău al hip-hopului. I-au plăcut femeile, dar acum s-a aflat cum a ajuns să locuiască

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:30 Handbal F, Liga Campionilor

CSM București - FTC

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Ligue 1

Nice - Brest

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Paderborn

Digi 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Napoli

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Metz - Lyon

Digi 4
Program TV complet

Liga 1