FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO Romeo Pașcu, critici dure la adresa naționalei României: „Contra a luat ultimii cartofi de pe tarabă”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 12:26

Romeo Pașcu, 75 de ani, unul dintre stâlpii „Cooperativei” din fotbalul românesc al anilor '90, a fost invitatul de azi a lui Costin Ștucan, la GSP Live.

Pașcu a vorbit în emisiune despre naționala României din ziua de azi și a criticat dur lotul pe care  Cosmin Contra îl are la dispoziție.

 

„Sunt sceptic că ne mai calificăm. Contra e un antrenor bun, dar nu știu de cine e influențat. Pai dacă îl ia pe jucătorul ăla din Spania, care joacă fundaș... (n.r. Cristi Ganea de la Numancia). Nu vreau să dau nume. Nu vă supărați, eu nu făceam lotul acesta. Contra a adunat cartofii care mai sunt acum în piață, nu are el ce să facă”, a declarat Pașcu, la GSP Live. 

România a inregistrat o înfrângere (1-2 cu Suedia) și o victorie (4-1 cu Insulele Feroe) în primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul European din 2020.

Tricolorii” se vor duela, pe 7 iunie, în deplasare, cu Norvegia, iar pe 10 iunie, cu Malta.

„Astea sunt criticile în România. Trebuie să acceptăm fiecare opinie. Trebuie să vedem ce probleme a avut echipa națională în aceste două meciuri” Cosmin Contra, selecționerul României

GRUPA F:

grupa f

Noi detalii despre scandalul de la „națională”! De ce a fost scos din lot Alexandru Mitriță: un om important din FRF a spus tot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  28 Martie 2019, 17:28

Teama cea mare este ca va diminua mult capacitatea sportiva a celor de la U21. Contra e cu ochii pe titularii lui Radoi. Este momentul in care tinerii sunt in plina 'lupta' pentru CE-U21. Ar trebui sa le ofere sansa celor 'mici' sa arate ce pot.

mountytoma
mountytoma  •  28 Martie 2019, 14:17

Cosmnin Contra nu are ce cauta ca antrenor la nationala, el s-a priceput sa scape echipe de la retrogradare... Se vede la selectie cat de priceput este. Eu nu ma numar printre cei care sunt dati pe spate de o victorie impotriva Feroe!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close