FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO "Terminaţi odată cu circul ăsta, daţi-ne şi nouă nişte rezultate!" » O reclamă GSP care arată că nimic nu s-a schimbat în fotbalul românesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 17:11

Alte timpuri, aceleaşi obiceiuri. În urmă cu 5 ani, jurnaliştii Gazetei participau la o reclamă prin care subliniau viciile jucătorilor naţionalei. Nepăsare, manele şi lipsă de valoare, toate adunate într-un singur vestiar.

După ce am bifat o nouă necalificare la un turneu final, putem să spunem că nimic nu s-a schimbat. Fanii tricolorilor rămîn să-i aplaude pe Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi din faţa televizoarelor, jucătorii îşi aranjează vacanţele de vară în confortul salariilor de zeci de mii de euro, România încă îşi caută o echipă care să merite sacrificiul din tribune.

Mai mult de atît, jurnaliştii continuă să nu aibă despre ce rezultate să scrie şi se chinuie să găsească scenarii în care ne iese şi nouă jocul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
rusvictor2005
rusvictor2005  •  21 Noiembrie 2013, 00:54

Domnule Tolontan "PRESA SPORTIVA" din Romania ce a facut pentru redresarea fotbalului >?Nimic,sau mai bine zis a facut rau..De ce nu protestati impotriva aducerii de straini de mana a -2 a in loc sa joace tinerii??Vorbiti de centre de Juniori?In fiecare judet sant scoli de fotbal ..e drept private.Dar dupa 18 ani ce facem cu ei??Toate echipele san pline de maimute de doi lei adusi cu bani murdari probabil.? Petrolul a fost prinsa ca a folosit mai multi straini c?Ce s-a intamplat?/PRESA tace chitic..?Acum aveti la liga omul pe care l-ati sustinut mergeti sa faca ceva ca petrolul sa plateasca si sa opreasca exodul de straini in ROMANIA.Asta cu dreptul de munca e o GOGOASA mare ..

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Noiembrie 2013, 00:35
Postat de kily pe 20 Noiembrie 2013, 17:27

nu am lipsi de la nici un turneu final daca prestatiile nationalei s'ar ridica la nivelul presei sportive! si, cred, am trece si de sferturile de finala, de data asta...

Presa romana, plina de cianura!

bamse1901
bamse1901  •  20 Noiembrie 2013, 20:14

asa va fi si peste 5 ani

Vezi toate comentariile (11)
Comentează