FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Victor Pițurcă îl laudă pe Mirel Rădoi: „Are stofă de selecționer” + Se oferă să-l ajute: „Am stat de vorbă cu el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 17:37

Victor Pițurcă, antrenorul de la CS Universitatea Craiova, felicită FRF pentru numirea lui Mirel Rădoi în postul de selecționer al României și spune că tehnicianul de 38 de ani îi calcă pe urme. 

„Urmează acelaşi traseu ca mine. Eu am stat mai mult la echipa de tineret, dar jucătorii care erau atunci la echipa naţională de tineret au făcut pasul la naţionala mare şi au jucat foarte bine. Primul meci oficial l-am avut la Porto, cu Portugalia. Ştim ce echipă avea Portugalia, am introdus vreo cinci jucători şi am câştigat”, a declarat Pițurcă, într-o conferință de presă. 

„Rădoi are stofă de selecționer”

Pițurcă a detectat marele avantaj al lui Mirel Rădoi în noua sa calitate: „Rădoi are stofă de selecţioner. Ştim cu toţii că nu are experienţa pe care ar trebui să o aibă un antrenor pentru a reuşi rezultate imediate, pentru că nici echipa noastră nu mai este ce a fost, se face tranziţia între generaţii. Însă are avantajul că îi cunoaşte pe toţi jucătorii tineri, pe majoritatea i-a avut la turneul final, le ştie disponibilităţile, calitatea, a evaluat valoarea lor şi sper să reuşească. 

Nu va fi simplu, uşor, se loveşte şi de aceste jocuri dificile, în situaţia în care turneul final va avea loc şi în România şi toată lumea îşi doreşte ca echipa să se califice. Trebuia să rişte, pentru că nu se ştie dacă se mai întâlnea cu această ocazie de a prelua echipa naţională şi eu sper din inimă să reuşească”. 

Pițurcă se oferă să-l ajute pe Rădoi dacă va avea nevoie de el: „Am stat de vorbă cu el şi o voi face în continuare, cu orice pot să îl ajut, fără interese, pentru că el ştie cum sunt eu, poate să îmi ceară sfatul oricând. Mirel Rădoi a fost adus în fotbalul mare de mine”.

Match Preview U Craiova - Hermannstadt

Vezi și:

VIDEO // Mirel Rădoi, prezentat ca selecționer: „Vă promit că atitudinea se va schimba” + Răzvan Burleanu: „E un contract pe 2 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  28 Noiembrie 2019, 01:06

A fost dragoste cu năbădăi. L-a mai și exclus de la Națională..

potera
potera  •  27 Noiembrie 2019, 21:54

Ce să facă Steaua cu baba de Miron? Plus că are pe puțin 6 kg în plus. Orice intrare a lui este fault, plus că nu are nici joc de cap... Chindriș este cireașa de pe tort. Cine va reuși să-l transfere pe Chindriș s-a asigurat de serviciile viitorului fundaș al echipei naționale. Este cu două clase peste Pașcanu sau rus. Dacă Nedelcearu va fi serios, în mai puțin de doi ani, cuplul de fundași centrali va fi Nedelcearu - Cindriș.

rocky2
rocky2  •  27 Noiembrie 2019, 20:59

Il stie ca a jucat nişte babaroase cu el!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close