FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO 2-0

Impresarul străin care a făcut 4 transferuri tari în Superliga, impresionat de un român: „E top! Scouterii de la United și PSG au fost șocați când l-au văzut”

Radu Drăgușin, în duel cu Zapata. Foto: Imago
Radu Drăgușin, în duel cu Zapata. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 08:38 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 09:38

Impresarul sârb Zvonko Milojkovic, agent de jucători care a adus în România jucători precum Vladimir Bozovic, Vojislav Vranjkovic, Novak Martinovic sau Bogdan Planic, s-a arătat încântat de prestația pe care Radu Drăgușin (21 de ani), stoperul celor de la Genoa, a avut-o în meciul cu Kosovo, scor 2-0. 

Radu Drăgușin a fost titular și integralist în meciurile României cu Israel, 1-1, și Kosovo, scor 2-0. El a făcut pereche în centrul defensivei cu Andrei Burcă, fostul fundaș central al celor de la CFR Cluj. 

„Am stat pe afară, văd altfel lucrurile” » Ionuț Lupescu, tentat să facă o mișcare surprinzătoare în carieră: „Nu pot să spun că aș refuza”
DEZVĂLUIRE
„Am stat pe afară, văd altfel lucrurile” » Ionuț Lupescu, tentat să facă o mișcare surprinzătoare în carieră: „Nu pot să spun că aș refuza”

Zvonko Milojkovic, un agent de jucători sârb cu conexiuni în fotbalul românesc, l-a remarcat pe fundașul italienilor de la Genoa

El spune că a văzut meciul alături de scouteri de la Manchester United și PSG, care i-au zis că nu știau că există un astfel de jucător care să provină din România. 

Zvonko Milojkovic a urmărit România - Kosovo și s-a arătat uimit de Radu Drăgușin: „E un jucător de top”

„Cred că victoria României e normală, mai ales că Kosovo l-a avut eliminat pe Muriqi. Era normal să câștigați. Problema naționalei României, din punctul meu de vedere, e că aveți un singur jucător adevărat. 

E el și restul. Și jucătorul ăsta de clasă e Drăgușin. E un jucător de top, părerea mea.

9 selecțiiare Radu Drăgușin în tricoul primei reprezentative

Eu am urmărit meciul cu doi scouteri, pentru că în Serbia vin scouteri de la toate echipele de top din Europa. Am urmărit meciul cu un scouter de la Manchester United și unul de la PSG

Au fost șocați când l-au văzut pe Drăgușin. Au început să scrie pe caiet ceva, i-am întrebat ce scriu și mi-au zis că nu mă intereseză pe mine ce au văzut ei. Mi-au zis doar că nu știau că există așa ceva în România”, a precizat Zvonko Milojkovic, potrivit sport.ro. 

Impresarul străin care a făcut 4 transferuri tari în Superliga, impresionat de un român: „E top! Scouterii de la United și PSG au fost șocați când l-au văzut”
Zvonko Milojkovic

Zvonko Milojkovic: „Radu Drăgușin e un jucător incredibil”

Sârbul crede că Radu Drăgușin se încadrează în tiparul unui jucător din țara sa natală, unul forțos, agresiv, iar tânărul fundaș va ajunge în curând la o echipă de top din Europa. 

„El e tipul de jucător sârb - înalt, forțos, agresiv. De obicei, fotbaliștii români sunt de un alt profil. Băiatul ăsta, pentru mine, din România, la momentul ăsta, e numărul unu. El e numărul unu și apoi vin restul. Are toate calitățile și are doar 21 de ani. 

E un jucător incredibil și, spun eu, în mercato din ianuarie, maxim iunie, va ajunge la o echipă de top din Europa. Sunt convins 100% de asta și cred că o să fie și un preț mare de tot. 

Dacă aveam un așa jucător în Serbia, costa minim 20-30 de milioane și se vindea în câteva secunde.

Are toate calitățile necesare pentru un stoper: viteză, forță, înălțime, musculatură, agresivitate, mentalitate, calm, stă bine tactic”, a mai spus sârbul, pentru sursa citată. 

VIDEO. Mihai Iosif, după România - Kosovo: „Mi-au plăcut Bancu, Drăgușin și Stanciu”

Citește și: 

Ionuț Lupescu crede că FRF și Jandarmeria nu au prevăzut anumite incidente în tribune: „Trebuiau luate măsuri mai serioase”

Valentin Țicu a semnat! Contract până în 2026 pentru fotbalistul ajuns și la echipa națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
muzzi1
muzzi1  •  14 Septembrie 2023, 18:06

ce-a fost mai greu a trecut! :D pe primul il avem! mai trebuie vreo 15 si suntem campioni mondiali!

parpalache
parpalache  •  14 Septembrie 2023, 17:18

Da,dar mai avem și niște„perle”!

gigimarga2
gigimarga2  •  14 Septembrie 2023, 16:55

E punctul de vedere al omului. Timpul ne va da verdictul .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează