GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

Este oficial: Beckham vine în FIFA 21!

Este oficial: Beckham vine în FIFA 21!
Este oficial: Beckham vine în FIFA 21!

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 11:54 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 16:36

Starul britanic va avea o colaborare strânsă cu EA Sports.

Nu este un secret că David Beckham urma să facă parte iar din FIFA, iar fanii de abia așteptau cardul de tip ICON al fostului mare internațional englez. Așa că anunțul oficial nu a surprins pe nimeni. Surpriza este că implicarea lui Beckham nu se oprește de aici. Cei de la EA au anunțat că fostul mijlocaș va deveni ambasador al jocului. 

Beckham va fi prezent în Volta

Beckham va fi prezent și în modul Volta, ceea ce îi va încânta pe gameri și mai mult. În plus, userii de Xbox și Playstation vor primi o ediție digitală Beckham, undeva de sărbători. 

„Sunt fericit că fac parte din nou din comunitatea FIFA” a anunțat și englezul, iar fanii de abia așteaptă să pună mâna pe cardul fostului mare fotbalist. Mai ales că EA a eliberat și un trailer special cu această ocazie

Vezi AICI și alte știri de eSports!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează