GSP.RO  »  ESPORTS  »  CM DE NATAȚIE

VIDEO Popovici și Robert Glință, în semifinale la Campionatul Mondial de Natație » David a avut cel mai bun timp în serii

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2022 12:47 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 12:52

Înotătorii David Popovici și Robert Glință s-au calificat în semifinalele Campionatului Mondial de Natație, din Ungaria (18-25 iunie).

Cei doi sportivi români au reușit serii foarte bune la 200 de metri liber, respectiv 100 de metri spate.

David Popovici și Robert Glință, în semifinale la CM de Natație

David Popovici (17 ani) a luat startul în seria a 7-a, pe care a dominat-o autoritar. A condus de la început la sfârșit și a obținut un timp de 1:45.18.

Timpul reușit de român a fost cel mai bun, atât în serie, cât și la general, și s-a calificat de pe primul loc în semifinala care va avea loc azi ,de la 20:14.

În proba de 100 m spate, Robert Glință a terminat cu un timp de 53.86 secunde. A fost al 5-lea în seria asta, iar la general a fost al 13-lea din 16. Semifinala probei va avea loc azi, de la ora 19:18. 

VIDEO David Popovici, în semifinale la 200 m liber

Citește și:

Jaqueline Cristian se pregătește la baza FCSB pentru revenirea în circuit: „N-am mai avut contact cu fotbalul până acum, a fost ceva diferit”

Elisabeta Lipă, lecție pentru noile generații: „Dacă nu respecți, să nu aștepți respectul celorlați”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
neacaisa
neacaisa  •  19 Iunie 2022, 13:33

chiar simt lipsa parerilor comentacilor romani despre david: n-a realizat nimic inca, altii erau campioni olimpici la varsta lui, e prea arogant, e umflat de presa, etc, etc

neacaisa
neacaisa  •  19 Iunie 2022, 13:32

hai cu parerile comentacilor despre david: n-a realizat nimic, altii erau campioni olimpici la varsta lui, e prea arogant, e umflat de presa, etc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close