SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Jaqueline Cristian se pregătește la baza FCSB pentru revenirea în circuit: „N-am mai avut contact cu fotbalul până acum, a fost ceva diferit”

Jaqueline Cristian // foto: Instagram @ jaqueline_cristian
Jaqueline Cristian // foto: Instagram @ jaqueline_cristian

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 16:37 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 17:14

Jaqueline Cristian (24 de ani, locul 70 WTA), fără meci de 4 luni din cauza unei accidentări la genunchi, a dezvăluit că parcurge procesul de recuperare alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul lui FCSB.

Pe 22 februarie, în turul 2 al turneului de la Doha, Jaqueline Cristian s-a accidentat grav în timpul meciului cu Daria Kasatkina. A suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului, a trecut printr-o operație de 4 ore și jumătate și acum se află în plin proces de recuperare.

Recuperare pe care o efectuează alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul clubului de fotbal FCSB. Acesta are experiența de a lucra cu persoane din diferite domenii, în trecut ajutându-i pe handbalista Cristina Neagu și pe vloggerul Dorian Popa, printre alții.

FCSB și-a construit noul cuplu de fundași centrali! Două transferuri rezolvate astăzi
FCSB
FCSB și-a construit noul cuplu de fundași centrali! Două transferuri rezolvate astăzi

Jaqueline Cristian face recuperarea în baza lui FCSB: „Ovidiu Kurti m-a ajutat foarte mult”

„Mă așteptam la o recuperare foarte grea. Prima dată când am intrat în baza FCSB a fost ceva diferit. Eu n-am mai avut contact cu fotbalul. Au fost foarte drăguți cu mine, foarte înțelegători.

Ovidiu Kurti, cel cu care mă recuperez, m-a ajutat foarte mult. Am vrut să fiu acasă, aproape de familie. Am ajuns la Ovidiu prin doctorul care m-a operat, domnul Ionuț Codorean. El a lucrat cu fotbaliști și mi l-a recomandat”, a declarat Jaqueline la emisiunea „Așii Tenisului”, de la DigiSport.

Ea a anunțat că vrea să revină în circuit la US Open, turneu programat între 29 august și 11 septembrie:

„Procesul a fost foarte greu, la început mă duceam și făceam 5-6 ore de recuperare. Acum sunt 5-6 ore cu tot cu tenis. Voi reveni abia la US Open, sper să fiu 150%. N-am cum să joc înainte pentru că mi-am înghețat clasamentul”.

Jaqueline are 5 victorii și 7 înfrângeri în cele 12 meciuri pe care le-a jucat în acest an, înainte de accidentarea la genunchi. La finalul lunii ianuarie a ocupat locul 58 WTA, cea mai bună clasare a carierei.

Mai multe știri din tenis: 

Semifinalele de la Birmingham, amânate pentru duminică!

Simona Halep, declarații îngrijorătoare la Birmingham: „Nu m-am simțit prea bine pe teren”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close