SPORTURI  »  TENIS  »  BIRMINGHAM

Simona Halep, declarații îngrijorătoare la Birmingham: „Nu m-am simțit prea bine pe teren”

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a învins-o pe britanica Katie Boulter (25 de ani, 141 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham. +13   FOTO
Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a învins-o pe britanica Katie Boulter (25 de ani, 141 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2022 19:58 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 21:24

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a învins-o pe britanica Katie Boulter (25 de ani, 141 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham.

Simona recunoaște că nu avut cele mai bune senzații pe teren, în debutul disputei cu Boulter, dar este fericită că a scos-o la capăt. 

Simona Halep, după calificarea în semifinale la Birmingham

„A fost un meci foarte dificil, nu m-am simțit prea bine pe teren, dar am luptat până la capăt. M-am chinuit, dar sunt mulțumită. 

Katie este o jucătoare solidă, nu știam cum va veni mingea, nu am mai jucat până acum împotriva ei. Joacă agresiv, nu e ușor contra ei pe iarbă. 

Nu mă gândesc încă la Wimbledon. Sunt aici, vin după o perioadă complicată. Vreau să mă bucur de tot ce se întâmplă, am niște fani minunați”, a spus Simona Halep, după meciul câștigat cu Boulter. 

+9 FOTO

Simona Halep va urmări sfertul de finală dintre Giorgi și Haddad Maia, cel care va decide adversara din semifinale: „Mă voi uita la meciul următor. Ambele sunt periculoase. Mă voi uita, apoi voi analiza”.

Rezumatul meciului Katie Boulter - Simona Halep 4-6, 1-6

VIDEO Ion Țiriac despre Simona Halep: „Pe ea nu o ține fizicul, cât o ține creierul”

Citește și alte știri din tenis: 

Mouratoglou are un favorit-surpriză la Wimbledon: „Iată 3 motive pentru care ar trebuiți să vă temeți de el!”

Ion Țiriac, proiect grandios pentru tenisul românesc: „Cumpăr un turneu de 500 de puncte și îl mut la București!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
iodutzalustrontziu
iodutzalustrontziu  •  18 Iunie 2022, 13:06

Inca o palma data capitalismului prin victoria colosala a marii neputinței romance. isi anunță durerile? dece oare? nu ar face bine sa tacă? isi invita adversara la victorie? nu. cred ca simte ca va pierde și atunci mai bage ceva de rezerva. chiar fără Rușine și lipsa de neuroni la fata asta.

mircea_cjn
mircea_cjn  •  18 Iunie 2022, 09:15

În acest meci Simona a revenit la stilul ei arhicunoscut: serviciu foarte slab și mingi returnate în centru la țăcăneală mizând totul pe greșeală adversarului. Acum i-a ieșit.

misu50
misu50  •  18 Iunie 2022, 08:16

Daca joaca ca in acest meci , brazilianca o bate! Eu inteleg sa ai cateodata o zi proasta, dar nu de proportiile astea! Au fost momente cand englezoaica parea ca e in primele 20 de jucatoare!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează