GSP.RO  »  ESPORTS  »  CS:GO

Virtus Pro a stricat debutul noii echipe de CS:GO a celor de la Cloud9

Virtus Pro a stricat debutul noii echipe de CS:GO a celor de la Cloud9
Virtus Pro a stricat debutul noii echipe de CS:GO a celor de la Cloud9

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 17:04 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 17:21

„Colosul” a avut picioare de lut. 

Cei de la Cloud9 anunțau că noua formulă a echipei de CS:GO, care își făcea debutul în cadrul Flashpoint 2. Chiar dacă noua formulă nu a avut timp să se acomodeze (ultimul jucător a venit acum câteva săptămâni), conducerea echipei deja stabilise obiective importante pentru ALEX, woxic, es3tag, floppy și mezii. „Vom fi un colos și vom ajunge în primele 10 echipe în mai puțin de un an”. 

Începutul nu este foarte promițător. C9 a pierdut în doar două runde meciul cu Virtus Pro. Est-europenii au câștigat cu 16-5 pe Inferno și 16-14 pe Overpass și au trimis C9 pe culoarul inferior. Totuși există semne pentru noua echipă că lucrurile vor arăta mai bine în meciurile următoare. Au existat momente în care jucătorii de la C9 au arătat un potențial important, așa că, indiferent de ce se va întâmpla în Flashpoint, lucrurile pot deveni interesante pentru suporterii celor de la C9. 

Vezi AICI mai multe știri de eSports!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează