GSP.RO  »  FOTBAL  »  FCU CRAIOVA

Marius Croitoru nu intră în panică » Ce spune despre o eventuală plecare de la FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2022 18:07 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 18:51

Marius Croitoru (41 de ani) spune că nu-și simte postul amenințat pentru că FCU Craiova, se află pe locul 10, după 6 etape, cu 7 puncte. 

„Eu am un obiectiv clar, ca la sfârșitul anului să duc echipa în play-off. Până acum, nu este nimic câștigat sau pierdut", a declarat antrenorul la conferința de presă premergătoare partidei cu UTA, programată vineri, ora 21:30.

Deși rezultatele la FCU Craiova nu au fost cele așteptate, antrenorul oltenilor e sigur că postul său nu e amenințat și spune că încă își poate îndeplini obiectivul.

Ianis Stoica a luat o decizie surprinzătoare » Giovanni confirmă: „Da, am fost de acord și am reziliat contractul”
CONTRACT
Ianis Stoica a luat o decizie surprinzătoare » Giovanni confirmă: „Da, am fost de acord și am reziliat contractul”

VIDEO Marius Croitoru nu intră în panică: „Eu am un obiectiv clar”

„N-am auzit de vreun ultimatum și citesc presa zi de zi. Nu sunt ca alți antrenori care spun că nu citesc presă. Face parte din viața noastră și trebuie să fii informat. Este un joc de fotbal până la urmă. N-am niciun fel de problemă, n-am teamă de nimic și de nimeni.

Dacă domnul Mititelu a spus că mă susține, lucrurile sunt, cum să spun... Dacă ne uităm în istorie, atunci când erau mai susținuți antrenori atunci se schimbau. Orice este posibil în fotbal", a spus zâmbind Croitoru.

Înfrângerea cu Petrolul (0-1), suferită etapa trecută, acasă, la Târgu Jiu, nu i-a schimbat starea de spirit tehnicianului. Marius rămâne optimist, convins că FCU poate aduna puncte din cele trei meciuri programate într-o săptămână: UTA (vineri, 26 august), Sepsi (marți, 30 august) și U Cluj (vineri, 2 septembrie).

Primul obiectiv interimar impus de Adrian Mititelu lui Marius Croitoru este locurile 1-8 după 10 etape.

Marius Croitoru: „Era o problemă reală pentru mine dacă până în momentul acesta nu aveam ocazii”

„Pregătesc meciurile la fel, pentru că atâta timp cât lucrurile merg nu am ce să schimb. Era o problemă reală pentru mine dacă până în momentul acesta nu aveam ocazii. Era o problemă dacă echipa juca prost. Atunci era o problemă, pentru că nu știi ce să faci.

Dar când echipa joacă bine, și-a creat ocazii, situații de a marca, și am ajuns în careu din primul minut până în final, am presat. Lucrurile astea nu mă sperie. Sunt speriat când echipa nu joacă, când nu produce nimic, pentru că nu poți schimba de azi pe mâine. Nu poți schimba într-o săptămână de antrenamente ce n-ai făcut în n etape.

În afară de meciul cu Petrolul, când n-am marcat, suntem echipa cu cele mai multe goluri marcate în 6 etape. Opt, la fel ca CFR și Sepsi”, a declarat Croitoru.

Antrenorul Craiovei a spus că își dorește victoria la Arad, dar nu vrea ca echipa să câștige cu orice preț. Îl interesează și ca jocul echipei să arate bine.

„Prefer să câștig în urma unui joc frumos, nu vreau să câștig sub orice formă. Prefer să fiu schimbat, dar în urma unui joc frumos. Nu vreau să câștig cu un joc execrabil. Decât să câștig 1-0 și să mă fluiere lumea pe stadion, prefer să pierd, dar echipa să joace frumos și toată lumea să mă aplaude".

Citește și: 

Mama lui Sefer a blocat transferul » Rapid bătuse palma pentru 400.000 de euro

Laszlo Balint a răbufnit după ce a fost dat afară de la CSU Craiova: „Nu mi s-a dat nicio explicație” + „Echipa nu a arătat dezastruos”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 August 2022, 18:30
Postat de FCUCraiova pe 24 August 2022, 19:40

Respect Marius Croitoru, Forza Stiinta, Forza PeluzaSud97, Forza Marius Croitoru, Victorie vineri la Arad si se calmeaza spiritele

Ai fumat ceva ceapa… pagina Stiintei e mai in fata! Intotdeauna!!!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 August 2022, 18:29
Postat de 1.fcu pe 25 August 2022, 09:27

FC Universitatea 1948 Ba prostovanilor, asa se numeste clubul, aceasta este Stiinta adevarata. *** =)))

Fakeu se numeste. Dar daca nu ai scoala… nu stii sa citesti. Asta nu e, nu a foat si nu va fi niciodata decat un simulacru de echipa. Niciodata Stiinta. Cat nu ai contract cu Universitatea din Craiova… unde se afla istoria si palmaresul, cand ai contract cu pelendava… singura legatura cu Stiinta e facultatea lui mititelu de la pelendava

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 August 2022, 10:48

george br nu fi prost ...tu nu esti bun de nimik ...tu mori mereu de grija noastra ...de fapt nu ai nicio echipa preferata ...esti un nimeni in drum ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează