GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  ÎNOT

„Unic în lume” » Gazeta i-a dedicat coperta ediției de astăzi a ziarului „magicianului” David Popovici

Coperta Gazetei Sporturilor de astăzi
Coperta Gazetei Sporturilor de astăzi

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 13:45 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 14:37

Gazeta Sporturilor i-a dedicat coperta ediției de astăzi a ziarului formidabilului înotător David Popovici (17 ani), autorul unor performanțe uluitoare în ultimele 3 luni. 

Indubitabil, David Popovici este înotătorul momentului la nivel mondial. Sportivul care va împlini vârsta majoratului pe 15 septembrie a cucerit 13 medalii în ultimele 3 luni, 11 de aur și două de argint, o performanță istorică în lumea înotului.

David a spulberat concurența și s-a încununat campion atât în probele de 100 de metri liber, cât și la 200 de metri, indiferent că vorbim de competițiile de seniori sau cele de juniori. Mai mult, la Europenele de la Roma a încheiat proba de 100 de metri liber în 46,86 secunde, un record al tuturor timpurilor!

Medaliile lui David Popovici în această vară

„Unic în lume” » Gazeta i-a dedicat coperta ediției de astăzi a ziarului „magicianului” David Popovici

Ca atare, Gazeta Sporturilor i-a dedicat lui David coperta ediției de astăzi a ziarului. Sunt titrarea „Unic în lume”, un fotomontaj care pune în evidență performanțele încântătoare ale „magicianului” din bazin.

„Unic în lume” » Gazeta i-a dedicat coperta ediției de astăzi a ziarului „magicianului” David Popovici
Coperta Gazetei Sporturilor de marți, 6 septembrie

Ediția de astăzi a ziarului poate fi achiziționată la chioșcurile de ziare din toată țara sau direct în contul GSP, în varianta digitală, accesul fiind gratuit. 

Citește și: 

Orlando Nicoară, la episodul #6 din podcastul „Profu' de Sport” » Dialog deschis despre drepturile TV din Liga 1 și despre tehnologia VAR: „Fotbalul nu poate fi gratis la nesfârșit. În câțiva ani se va ajunge la pay-per-view”

Au gust de performanță » Andrea Compagno a fost ales „Jucătorul lunii august”, iar Gheorghe Hagi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  06 Septembrie 2022, 15:50

RESPECT DAVID POPOVICI!

mr90
mr90  •  06 Septembrie 2022, 14:33

Imaginea de pe coperta este cel putin penibila !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close