GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  EURO LA INDIGO

Euro la indigo, ep. 3 » Eric, la fel de spectaculos ca Yarmolenko: „În sfârșit, un gol pe sufletul meu!”

Euro la indigo, ep. 3
Euro la indigo, ep. 3

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 11:50 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 10:41

EURO LA INDIGO. Brazilianul Eric de Oliveira l-a imitat perfect pe Andriy Yarmolenko, care a marcat spectaculos în Olanda - Ucraina 3-2. Vezi mai jos videoul realizat de Eric în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP, și înscrie-te in superconcurs!

  • Nu uita, „Euro la indigo" are și super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

Mai întâi, Eric a explicat golul marcat de Yarmolenko. „Duminică am avut, în sfârșit, un eurogol la Campionatul European. E vorba de golul senzațional marcat de Yarmolenko. A intrat din banda dreaptă spre interior, olandezii i-au dat spațiu, așa că a șutat fabulos cu stângul direct la vinclu, de la 20 de metri. Super-gol!”.

Brazilianul a trecut și la partea practică: „În sfârșit, un gol pe sufletul meu: și frumos, și cu stângul. Foarte greu de reconstruit 100%, dar vom încerca”, a spus Eric.

După câteva ratări, Eric a reușit! Șut perfect la vinclu! 

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță va fi anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  15 Iunie 2021, 13:09

cat de trista este toata cehstia asta --- altii joaca pe stadioane, noi dam cu mingea prin niste cazaturi de terenuri ca vai de capul lor:( O imagine ridicola a felului in care ne raportam noi la evenimentele majore... Arata a carpeala pur romaneasca tot proectul asta de doi bani... Bravo jesepe!

steaua.libera
steaua.libera  •  14 Iunie 2021, 19:28

Interesantă și frumoasă ideea chiar dacă e copiată

Vezi toate comentariile (2)
Comentează