GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  EURO LA INDIGO

VIDEO Euro la Indigo, ep. 4 » Cehul Schick i-a dat extemporal lui Eric: „Fabulos, dar greu rău!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2021 13:50 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 00:26

EURO LA INDIGO. Brazilianul Eric de Oliveira a avut ceva de muncă până să reușească o execuție asemănătoare celei prin care Patrick Schick a uluit planeta, în Scoția - Cehia 0-2. Vezi mai jos videoul realizat de Eric în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP, și înscrie-te in superconcurs!

  • Nu uita, „Euro la indigo" are și super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

Înainte să treacă la partea practică, Eric a explicat execuția fabuloasă a lui Schick: 

„Au început să apară tot mai multe supergoluri la campionatul european. Ieri, am văzut o adevărată bijuterie, în Cehia - Scoția. Patrick Schick a primit o pasă la centrul terenului, a văzut că portarul e ieșit și a tras direct de la 40 de metri. Un șut fabulos, care a intrat direct în poartă”.

Brazilianul s-a apucat apoi de treaba serioasă, la teren: „Fabulos, dar greu rău! Ia să vedeți ce mă chinui eu azi ca să dau gol de la centrul terenului! Dar dacă reușesc, plec și eu la Euro”.

Lui Eric i-au ieșit câteva execuții, dar nu s-a oprit până când nu a fost pe deplin mulțumit de rezultatul final: „Cred că ăsta e cel mai aproape de original, din câte am încercat azi”. 

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță va fi anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
scandautor
scandautor  •  16 Iunie 2021, 14:47

Dacă refăcea faza fără minge poate i-ar fi ieșit perfect mai repede, chiar din a doua sau a treia încercare.

adi-das
adi-das  •  15 Iunie 2021, 17:11

Daca bătea vântu, dacă poarta era mai aproape, dar dacă erai mai slab, ce crezi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close