GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  EURO LA INDIGO

VIDEO Euro la Indigo, ep. 5 » Spectacol făcut de Eric! Gol și bucurie precum Cristiano: „Uuuu, Ronaldo de Mediaș”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 12:48 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 00:26

EURO LA INDIGO. Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria EURO, după cele două marcate în Ungaria – Portugalia 0-3, iar brazilianul Eric de Oliveira a realizat un video special în care a imitat o reușită mai veche a portughezului.

Vezi mai jos videoul realizat de Eric în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP, și înscrie-te în superconcurs!

  • Nu uita, „Euro la indigo" are și super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

De data aceasta, Eric a imitat un gol marcat de Ronaldo la ediția precedentă a Campionatului European. În 2016, Ronaldo a înscris un gol spectaculos contra Ungariei, cu călcâiul. 

Mai întâi, Eric a explicat execuția. „Ieri am avut două meciuri super-tari la Euro, dar golurile n-au fost chiar wow. Pentru că Ronaldo a devenit golgeterul all time de la EURO, m-am gândit să recreez unul dintre golurile sale din trecut. A fost tot la un Portugalia - Ungaria, dar la Euro 2016. Cristiano a primit o centrare de pe dreapta, era luat în marcaj, așa că a inventat o super-execuție: reluare cu călcâiul la colțul lung, fără speranțe pentru portar”.

Eric a reușit să copieze din prima golul lui Ronaldo, dar a vrut mai mult.

„Uuuu, Cristiano Ronaldo de la Mediaș! Asta a fost prima încercare, dar vrem să ajungem la perfecțiune”, a spus Eric, continuând să repete execuția.

La final, după ce a fost mulțumit de reușita sa, Eric s-a bucurat precum Cristiano. 

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță va fi anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dora
dora  •  17 Iunie 2021, 10:17

Dolofan si lent...asta este fotbalistul pe care Mediasul l-a legitimat si platit, din ianuarie 2021, fara sa joace macar un minut !!!

adi-das
adi-das  •  17 Iunie 2021, 08:27

Puteai sa imiți autogolul. Era mult mai ușor pentru tine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close