GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  RĂDUCIOIU 50

Florin Raducioiu la 50 de ani » Unul dintre fotbaliștii Generației de Aur cu cel mai mare lipici la femei a povestit detalii intime: „Am abordat-o direct pe stradă”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2020 13:12

Florin Răducioiu împlinește azi, 17 martie, 50 de ani.

Gazeta Sporturilor a publicat un supliment special dedicat „Marelui Blond”, în care puteți citi declarațiile unor persoane importante din cariera sa, puteți vedea imagini de colecție, parcurge cifre extrem de interesante și afla ce spun foștii săi colegi și adversari, precum Gică Hagi și Ștefan Iovan. 

Florin Răducioiu: „Pe Janine am abordat-o direct pe stradă" 

+4 FOTO

„Marele Blond" a avut mereu lipici la fete, iar idila tumultuoasă cu Janine Ștefan a povestit-o într-un interviu pentru GSP în 2014: „Am avut un sezon de coșmar la Verona, 1991-1992. Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine, un fotomodel celebru al acelor ani. Toată fiinţa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese nişte contracte şi în Italia şi terminase o relaţie cu Florin Segărceanu. Adevărul e că am abordat-o pe Janine direct pe stradă, în zona bulevardului Dacia.

Aveam un VW Corrado Sport, ne-a făcut cu mâna, am dus-o acasă ca un cavaler adevărat, am făcut apoi schimb de telefoane şi s-a legat o idilă. Eram căzut la meciuri, la antrenamente, suporterii ne atacau când veneam din deplasări, m-au agresat şi pe mine o dată.

Am retrogradat în acel sezon, fanii m-au considerat vinovat, pe bună dreptate, iar eu, peste ani, mi-am cerut scuze public pentru prestaţiile din anul dezastruos. Am greşit şi nu l-am ascultat atunci nici pe Giovanni Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunţ la Janine, dar n-am făcut-o decât foarte târziu. Despărţirea s-a petrecut într-un fel foarte dur!".

40 de selecțiia strâns Florin Răducioiu în tricoul echipei naționale, pentru care a marcat de 21 de ori

VIDEO / Florin Răducioiu, mesaj pentru campania GSP „coronavirus în ofsaid”

Citește și alte știri despre Florin Răducioiu:

FLORIN RĂDUCIOIU LA 50 DE ANI. Amintiri fabuloase » Cum a fost când l-a avut adversar pe Ștefan Iovan: „M-a rupt! Așa am pierdut mondialul”

Mircea Lucescu: „Cariera sa la Milan s-a încheiat când i s-a plâns lui Capello că-l doare glezna”

4 repere despre Florin Răducioiu: cel mai tânăr debutant dn istoria lui Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
dubluv
dubluv  •  17 Martie 2020, 19:15
Postat de bazinga pe 17 Martie 2020, 15:18

Lume rea....da cu pietre in Raducioiu!E clar ca a fost un mare talent,din pacate dotat cu un minimum de creier,ba chiar as putea spune,un purtator ilegal de creier!A fost si un afemeiat si la varsta aia frageda,punea botul la toate personajele feminine purtatoare de la....Asadar,ganditi-va,,,,oare nu ati fi facut si voi la fel,cand ai bani,faima,popularitate... si esti si frumusel si cam slab de minte....cum era preanevinovatul de Raducioiu?

se gasi asta destept

1198649370199221
Dumitru Florin  •  17 Martie 2020, 18:17

Florin Raducioiu a facut parte din "clubul" jucatorilor meteorici care au stralucit doar cateva sezoane, putine, dar cat s-au aflat acolo au fost, cu adevarat, top class! Sunt astfel de jucatori, geniali, dar care "ard" extrem de repede, motivele disparitiei lor din "inalta societate" fiind multiple, dar individualizate fiecarui individ. Raducioiu a fost sus, foarte sus, dar se pare ca si-a gestionat prost si talentul, si puterea de munca, dar si viata personala. Oricum, va ramane in cartea de aur a fotbalului romanesc, dar si international. LA MULTI ANI!

rocky2
rocky2  •  17 Martie 2020, 18:15
Postat de pote pe 17 Martie 2020, 14:03

un *** spoit ,care uitase sa mai vorbeasca romaneste,chipurile! fara interes povestile de acest gen!

De atunci n-a mai repetat gafa, chiar din contra! Cand a plecat el in Italia avea 19 ani, se credea deja italiano vero si ca tot ce zboara se ***mananca! Dar ce pusti nu era asa la asemenea varsta? Mai ales ca pana atunci traise in bezna comunista!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează