GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  ANIVERSARE

IONUȚ LUPESCU LA 50 DE ANI » "Prin Anglia, trebuie să fac pe bodyguard-ul lui Ferguson"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 12:43

Ionuț Lupescu descrie cum s-a legat amiciția cu Ferguson și cum l-a cunoscut pe celebrul antrenor care a făcut istorie cu Manchester United în perioada 1986-2013. 

"Am decis la UEFA să facem un club de elită al antrenorilor din Europa și ne-am gândit la Ferguson ca ambasador. Am mers să-l întâlnesc după un United - Real Madrid 1-2.

M-a introdus Howard Wilkinson, șeful tehnicienilor din Anglia. Mă temeam că, după înfrângere, nu va mai avea chef de mine a doua zi dimineață. Dar m-a primit. Omul nu dormise toată noaptea, era un car de nervi, dar a fost foarte deschis. Am discutat trei ore, a acceptat propunerea și atunci cred că m-a plăcut mult.

Venea apoi înainte de forumuri, glumeam, mâncam un file peche, beam un pahar de vin roșu. El a avut o colecție de peste 5.000 de sticle, a vândut 75 la sută prin Asia pe câteva milioane de euro! Dacă merg împreună cu Sir Alex pe străzi prin Anglia, fac efectiv pe bodyguard-ul lui. Trebuie să-l scot din mulțime, că atrage lumea ca un magnet".

Citește și:

IONUȚ LUPESCU LA 50 DE ANI Interviu eveniment pentru GSP: ”Dinamo putea cuceri Cupa Campionilor Europeni dacă nu se risipea echipa din '90"

IONUȚ LUPESCU LA 50 DE ANI » Meciul care a marcat Generația de Aur! Dezvăluiri: ”Eu l-am împins pe Belo să bată penalty cu Suedia”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează