GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  INIMA SPORTULUI

Statele Unite, urma de speranță spre o viață normală pentru Florin Hidișan: „Sunt obosit, mai am doar 43 de kilograme, însă nu renunț! Mă voi ruga pentru fiecare om care mă ajută”

Articol de - Publicat joi, 25 august 2022 15:41 / Actualizat joi, 25 august 2022 16:39

Florin Hidișan, 40 de ani, luptă de mai bine de un an cu cancerul. Starea de sănătate a fostului fotbalist s-a complicat tot mai mult. Se alimentează greu, a slăbit și caută o undă de speranță în SUA, unde costurile sunt imense.

Gazeta Sporturilor a scris pentru prima dată despre drama pe care Florin Hidișan o trăiește în luna septembrie 2021. Fostul fotbalist, ajuns acum la 40 de ani, se luptă cu o formă severă de cancer la stomac, iar ultimele vești nu sunt deloc bune. „Hidi” rezistă tot mai greu chimioterapiei. A slăbit enorm, iar corpul dă tot mai mari semne de slăbiciune.

Statele Unite, urma de speranță spre o viață normală pentru Florin Hidișan: „Sunt obosit, mai am doar 43 de kilograme, însă nu renunț! Mă voi ruga pentru fiecare om care mă ajută”

Caută și alte metode de a opri rapiditatea cu care boala se extinde în corp, iar o speranță vine din Statele Unite ale Americii, de la o clinică ce e gata să-l primească pe Hidișan. „Mi-e greu, chimioterapia omoară tot ce e rău în corp, dar și ce e bun. Parcă nu mai pot duce încă o ședință. E foarte dificil, vă rog să mă credeți. Poate există și o altă soluție”, ne-a zis Florin, care cere din nou ajutorul oamenilor, cărora le mulțumește pentru tot ce-au făcut pentru el în ultimul an.

Florin Hidișan: „O să mă rog pentru fiecare om care mă ajută”

Statele Unite, urma de speranță spre o viață normală pentru Florin Hidișan: „Sunt obosit, mai am doar 43 de kilograme, însă nu renunț! Mă voi ruga pentru fiecare om care mă ajută”

În campania „Inima Sportului”, inițiată de GSP, s-au strâns în jur de 20.000 de euro. În plus, alte persoane, ce n-au vrut să-și dezvăluie identitatea, au virat bani direct în contul lui Florin. De asemenea, foști colegi ai fotbalistului au organizat licitații de tricouri.

Totuși, costurile necesare deplasării în Statele Unite și ale tratamentului de care Hidișan are nevoie sunt foarte mari. Motiv pentru care fostul fotbalist cere din nou ajutor, sfios, cum a făcut-o și până acum: „M-au ajutat enorm până acum oamenii, nici nu știu cum să le mulțumesc, le-aș zice personal, o să o fac când voi fi bine. Din păcate, soluția pe care am găsit-o în Statele Unite costă și sper ca oamenii să mă înțeleagă. Eu pot să mă rog pentru ei, o fac de când am cerut prima dată ajutor, o să o fac câte zile am.”

Florin Hidișan: „Mai am doar 43 de kilograme”

La prima vizită pe care Gazeta i-a făcut-o, încrederea și gândurile bune pe care „Hidi” le avea au uimit pe toată lumea. Și azi, deși într-o situație dificilă, Florin își consumă energia pentru a face pașii necesari spre Statele Unite: „Sper să pot lua viza. Și să mă mai pun puțin pe picioare, pentru că acum sunt foarte slăbit și obosit. Mai am doar 43 de kilograme. Însă sper că mă voi face bine și voi avea doar amintiri neplăcute cu ceea ce trăiesc din luna mai a anului trecut. Oamenii mă iubesc, mi-au arătat-o, au și Dumnezeu, și Maica Domnului grijă de mine. Știu că așa voi reuși”.

Conturile în care îl poți ajuta pe Florin Hidișan:

  • CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801 
  • CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801 
  • CONT USD: RO15BTRLUSDCRT0CE2684801

CV Florin Hidișan

  • Născut pe 24 iunie 1982, la Râmnicu Vâlcea;
  • În Liga 1, a jucat 107 meciuri și a marcat 7 goluri; 
  • În Liga 2, a disputat 110 partide și a înscris de 8 ori; 
  • A jucat în carieră, ca mijlocaș, pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și U Cluj

Citește și alte materiale din seria „Inima Sportului”:

Prietenul lui Hristos, de lângă Strada Prieteniei » La 11 ani de la accidentul care l-a imobilizat, Mihai Neșu e șef de șantier la centrul pe care-l construiește lângă Oradea. Mai are nevoie de 1,8 milioane de euro + Cum îl poți ajuta

Pentru ei luptă Octavian Șovre » Am mers la sediul Asociației S.O.S. Autism Bihor. Licitație pregătită pentru 1 iunie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Ulquiorra1923
Ulquiorra1923  •  26 August 2022, 11:07

asta e, cine are ghinion si ia cancer se duce pana la urma pentru ca umanitatea asta de *** cheltuieste miliarde ca sa faca arme mai letale, nu remedii pentru cancer si alte boli, ne meritam soarta asta. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Gicu579
Gicu579  •  25 August 2022, 19:32

Incearca si la transilvania healing cluj, daca nu reusesti in Usa

di_livioo
di_livioo  •  25 August 2022, 18:25

Nu te cunosc ca fotbalist , dar am trimis un foarte mic ajutor …am aceiași vârsta ca si tine …nici nu imi imaginez cat de greu iti este tie si celor dragi tie …sper sa auzim vesti mai bune despre sănătatea ta!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează