GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  FEROE - ISRAEL

Au tremurat în aer! Sperietură zdravănă pentru delegația Israelului în avionul spre Insulele Feroe

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 31 august 2021 15:37 / Actualizat marti, 31 august 2021 16:17

Întâmpinată de ceață și de vânt puternic, delegația Israelului s-a învârtit o jumătate de oră deasupra Insulelor Feroe. Era să zboare la Glasgow sau la Copenhaga, de unde ar fi urmat să revină când permitea vremea. Jucătorii au tras o sperietură zdravănă.

Jucătorii naționalei Israelului au avut mari emoții înainte de a ateriza în Feroe, unde mâine joacă împotriva reprezentativei locale în preliminariile CM 2022, de la ora 21:45.  

Charter-ul cu care au călătorit de la Tel Aviv a fost întâmpinat cu ceață deasă și rafale puternice de vânt când a intrat în spațiul aerian al insulelor, iar piloții n-au primit permisiunea de a ateriza. 

Timp de 25 de minute, cât s-au învârtit în aer, s-a pus inclusiv problema de a zbura la Glasgow sau la Copenhaga, pentru a reveni ulterior, după îmbunătățirea vremii. 

Jucătorii, scuturați bine de turbulențe, au tremurat la propriu! În cele din urmă, s-a primit OK-ul pentru aterizare, iar piloții au fost aplaudați de toată lumea înainte de coborârea din aeronavă.

6ore și jumătate a durat zborul israelienilor de la Tel Aviv în Feroe

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, primele cuvinte de la revenirea la Manchester United: „Asta e pentru tine, Sir Alex!”

Promovat de Pirlo, alungat de Allegri » Drăgușin a semnat cu Sampdoria și va fi antrenat de fostul tehnician al lui Mihăilă și Man

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează