GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  SUPER BOWL

Probleme pentru Taylor Swift înainte de Super Bowl » Nu are unde să-și parcheze avionul

Taylor Swift și Travis Kelce (stânga), cuplul momentului în Statele Unite ale Americii
Taylor Swift și Travis Kelce (stânga), cuplul momentului în Statele Unite ale Americii

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 15:46 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 16:47

Celebra cântăreață americană Taylor Swift vrea neapărat să asiste la Super Bowl LVIII, din 11 februarie, pentru a-și susține iubitul, Travis Kelce, care joacă pentru Kansas City Chiefs. Aeroporturile sunt însă foarte aglomerate și nu e loc pentru avionul ei privat!

Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers se vor întâlni pe 11 februarie în Super Bowl LVIII, iar ca de obicei înaintea marelui eveniment, aglomerația este mare. 

Rednic, după ce omul de bază i-a fost transferat de CFR: „Legi făcute pentru jucători și impresari! E neplăcut, stai și te întrebi...”
UTA
Rednic, după ce omul de bază i-a fost transferat de CFR: „Legi făcute pentru jucători și impresari! E neplăcut, stai și te întrebi...”

Încă de pe acum, pe aeroportul din Las Vegas, orașul-gazdă al meciului, dar și pe cele din localitățile apropiate, nu mai sunt locuri de parcare pentru avioane!

Taylor Swift vine să-l susțină pe Travis Kelce, de la Kansas City Chiefs

Ceea ce reprezintă deja o mare problemă pentru cîntăreața americană Taylor Swift. Vedeta vrea să asiste neapărat la Super Bowl, pentru a-și susține iubitul, pe Travis Kelce, jucătorul lui Kansas City Chiefs. Numai că în sâmbăta dinaintea partidei are concert la Tokyo. 

Dacă totul merge bine, Swift ar decola din Japonia în jurul orei 22:00, sâmbătă, și, urmare a diferenței de fus orar, ar ateriza în Las Vegas în jurul orei 20:30, ora locală, în aceeași zi. Problema? Unde aterizează?!

În Las Vegas și în orașele limitrofe nu mai sunt locuri de parcare pentru avioanele private

Purtătorul de cuvânt al Administrației Federale a Aviației, Rick Breitenfeldt, a declarat joi pentru Fox: „Aeroporturile sunt pline”. În Las Vegas există patru aeroporturi cu un total de 475 de locuri de parcare pentru avioanele private, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului local de aviație.

Cu toate acestea, aproximativ 1.200 sunt așteptate în metropola jocurilor de noroc pentru week-end-ul Super Bowl. Chiar și aeroportul din Boulder City, care se află la aproximativ 40 de kilometri est de Las Vegas, este plin.

Locul de parcare pentru avionul șefului NFL, Roger Goodwell, a fost rezervat de acum 4 ani

Brian McCarthy, secretar de presă pentru NFL, a dezvăluit reporterilor de la Fox că ​​Liga nu va avea niciun cuvânt de spus în privința locurilor de parcare ale avioanelor private. Dar că va ajuta la coordonarea aeronavelor membrilor NFL împreună cu personalul aeroporturilor. 

Se spune că spațiul de parcare pentru charter-ului șefului NFL, Roger Goodell, ar fi fost rezervat în urmă cu patru ani! Prin urmare, Swift are o singură opțiune: avionul ei trebuie să o ducă la Las Vegas, dar să parcheze într-un oraș îndepărtat. O opțiune este Aeroportul Internațional Laughlin/Bullhead, aflat la aproximativ 155 de kilometri de Las Vegas.

Mai puteți citi:

Fostul decar al naționalei crede că una dintre candidatele la titlu este „lucrată” cu VAR-ul: „Ori nu știu, ori sunt rău intenționați!”

Viitorul lui Ianis Hagi pare pecetluit: „Îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
adidi
adidi  •  04 Februarie 2024, 14:27

Vai ce tragedie! Vai de noi ! Ce ne facem acuma cu Taylor,săracutza, nu are unde sa își parcheze avionul, poate cineva aduna ceva donați pentru un psiholog bun pentru ea? Cu siguranță se afla într o adanca depresie.Ce tragedie!!

VardyParty
VardyParty  •  03 Februarie 2024, 21:21
Postat de contrabas3 pe 03 Februarie 2024, 21:05

O fi vorbind omul engleza fără accent, dar nu-i sigur că o scrie mai corect decât Vardy al nostru. Sunt aici în America destui “nativi” care scriu mai prost decât cei veniți din Europa, care au învățat să o scrie corect.

:) Fac pariu ca doctoru' care i-a operat prostata lu' tacsoo lu' Kelsey e ori chinez ori indian. Si nu indian nativ. *** Dar, am mai greșit noi și alții, când băleam la postere cu Ronald Reagan cu mitraliera lui Rambo in mana. Honest mistake.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  03 Februarie 2024, 21:16
Postat de contrabas3 pe 03 Februarie 2024, 21:10

Doamna are totuși 34 de ani, dar încă se comportă și cântă cântece cu versuri pentru fete de 15 ani, cum zicea și Ben Shapiro. Lol! E numai bună de folosit în scopuri politice. Lol!

:) Prea adevarat! Ce sa facem...? Vorba lu' Nea Iordache Frizeru', Dumnezeu sa-l ierte: Ce? E prost cine cere? Daca prietena Lopeaza are mai nou o obsesie (mica) cu rochiile de mireasa, ce-are asta Mica sa n'are si ea? Baga o balada acolo, zi ce ti-a făcut Travis și cum l'ai călca tu cu SUVu' (electric, desigur) dacă l'ai prinde pre trecerea de pietonski.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează