FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

VIDEO Rednic, după ce omul de bază i-a fost transferat de CFR: „Legi făcute pentru jucători și impresari! E neplăcut, stai și te întrebi...”

Mircea Rednic, antrenorul lui UTA
Mircea Rednic, antrenorul lui UTA

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 13:11 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 15:51

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul de la UTA, a reacționat la vestea că CFR Cluj s-a înțeles cu fundașul stânga Aly Abeid (26), aflat în ultimele 6 luni de contract cu arădenii.

Din iulie 2022 la UTA, Aly Abeid, căpitanul reprezentativei din Mauritania, va părăsi echipa din Arad, având un precontract cu CFR Cluj. Trecerea în Gruia se va întâmpla fie în vară, fie din această lună, în cazul în care cluburile vor ajunge la un acord.

Viitorul lui Ianis Hagi pare pecetluit: „Îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”
STRANIERI
Viitorul lui Ianis Hagi pare pecetluit: „Îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”

Vestea nu i-a picat bine antrenorului Mircea Rednic, care s-a plâns la conferința de presă dinainte de U Cluj - UTA că „legile sunt făcute în avantajul jucătorilor și al impresarilor, nu al cluburilor”.

Orice fotbalist aflat în ultimele 6 luni de contract este liber să negocieze, chiar să semneze un precontract cu altă echipă.

VIDEO. Reacția lui Mircea Rednic, după ce Aly Abeid a fost convins de CFR Cluj să treacă în Gruia

„Așteptăm un atacant, poate și un fundaș ținând cont de situația cu Aly. Cred că face două luni de când nu a mai jucat la noi, în prima lună nu a avut viză, înainte să plece la Cupa Africii. 

Ne-am obișnuit ca el să nu fie aici, cu toate că ne lipsește. Este un jucător foarte bun, cred că este unul dintre cei mai buni fundași stânga din țară.

Au mai fost negocieri, discuții prin intermediari, impresari... Trebuie să găsim o soluție. Legile astea sunt făcute doar în avantajul jucătorilor și al impresarilor. El să semneze, tu să îl plătești fără să știi dacă va mai juca la 100%, ținând cont că a semnat deja acolo... este o situație mai delicată.

Am mai trecut prin experiența asta, dar una este să fii atacant, cum a fost cazul lui Otele, când nu e nimic dacă greșești, și una este să fii fundaș, când orice gafă pe care o faci te poate costa. Atunci te întrebi: «Trebuia să îl bag sau nu, e concentrat la obiectivele noastre?». E mai delicat”, a spus Rednic în prima fază.

Mircea Rednic: „Dacă nu găsim o soluție cu CFR Cluj, o să-l conving să joace la 100%”

„Eu am avut o relație foarte bună cu el, m-a ajutat că vorbesc franceză. Are caracter și sunt sigur că dacă nu găsim nicio soluție cu cei de la CFR îl pot convinge să joace, să o facă foarte bine.

Avea bilet pe 1, a mai cerut câteva zile. Pe data de 5 ar trebui să vină aici. E antrenat, la meciul cu Botoșani va fi aici. Acum vedem, e o situație mai neplăcută, să afli în plin campionat că un jucător a semnat... e mai greu”, a completat „Puriul”.

Rednic, după ce omul de bază i-a fost transferat de CFR: „Legi făcute pentru jucători și impresari! E neplăcut, stai și te întrebi...”
Aly Abeid, în roșu, a semnat cu CFR Cluj // foto: Imago Images

Aly Abeid a jucat 45 de meciuri pentru UTA, 21 dintre ele în acest sezon. Nu a mai apărut pentru arădeni din 20 decembrie 2023, fiind convocat de Mauritania la Cupa Africii pe Națiuni. Reprezentativa lui a fost eliminată în optimile de finală, 0-1 cu Capul Verde.

Tot din Superligă:

Adrian Mutu poate rămâne fără unul dintre oamenii de gol la CFR: „Perioada de transferuri este deschisă acolo”
CFR CLUJ
Adrian Mutu poate rămâne fără unul dintre oamenii de gol la CFR: „Perioada de transferuri este deschisă acolo”
Mititelu a început războiul cu Rotaru cu o lună înainte de meciul direct: „Ținea cu Steaua și acum să dă fanul Universității. Fularul meu are un palmares mai mare decât CSU”
FCU CRAIOVA
Mititelu a început războiul cu Rotaru cu o lună înainte de meciul direct: „Ținea cu Steaua și acum să dă fanul Universității. Fularul meu are un palmares mai mare decât CSU”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  03 Februarie 2024, 19:51
Postat de rav410wrc pe 03 Februarie 2024, 16:05

Ce pretentii poti sa ai de la cea mai gretzoasa si blatista echipa, din cate au jucat, in ultimii 30 de ani in mamaLiga, RadioErevan ... Ei sunt specialisti in luat jucatorii altor echipe cu japca, promitandu-le salarii babane, pe care acestia din urma ajung eventual sa-i recupereze pe la comisiile FIFA si UEFA !! :((((

Nu sunt luati cu japca. Profita de prostia jucatorilor. Ce ar dori Rednic? Ca jucatorii sa isi caute o echipa dupa ce se incheie contractul in curs?

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  03 Februarie 2024, 16:34

Sa anulam urgent legea cocalara Bosman.

mihai_bn
mihai_bn  •  03 Februarie 2024, 16:21

O întrebare am pentru domnul Rednic: fiica domniei sale e impresar/agent de jucători? A, da? E bine când luăm comisioane în familie, Strâmbule? E bine, nu? Dacă l-ați fi "racolat" voi pe Aly Abeid și l-ați fi dus la echipele dorite de voi, atunci "bag sama" că nu erau probleme. Așa CFR s-a mișcat mai rapid decât tine, nenea Rednic, și l-a luat pe jucător.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează