GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  INVESTIGAŢIE GSP

Andrei Chiliman e de acord cu "Discoteca pe bazine" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Primarul sectorului 1 nu vede nimic anormal în construirea clubului de noapte Player deasupra apei din Ştrandul Tineretului.

Gazeta relata săptămîna trecută că peste o parte din apa Ştrandului Tineretului a răsărit un club de noapte, Player. Replica primarului sectorului 1, consacrat în conştiinţa oamenilor ca omul care salvează parcuri şi baze sportive, sună astfel: "Sînt de acord"!

Oprescu a aprobat, Chiliman e de acord
"Vrem să ştiţi că sîntem în proporţie de 90 la sută de acord cu tot ce s-a făcut acolo, la «Tineretului», aşadar şi cu acea discotecă de care vorbiţi! Nu am dat noi autorizaţia de construcţie, dar şi dacă era de competenţa noastră, eram de acord", afirmă edilul de la sectorul 1! Impactul e cu atît mai mare cu cît Andrei Chiliman şi-a consolidat CV-ul prin acţiuni de genul "Salvaţi Parcul Bordei!".

"De ce nu era de competenţa primăriei Sectorului 1 aprobarea construcţiei?". Consilierul Alexandru Ichim, purtătorul de cuvînt al instituţiei, explică: "Zona fiind una cu regim special, Primăria Capitalei are competenţa de a da aprobarea de construcţie".

"Ce au făcut acolo e chiar de admirat!"
Poziţia celor ce conduc Primăria sectorului 1 continuă în aceeaşi linie: admiră ce s-a făcut la "Tineretului", chiar şi construcţia clubului Player pe o parte însemnată din bazinele pentru agrement: "Totuşi, acei oameni au investit acolo, au refăcut baza. Ştiţi cum arăta ştrandul înainte? Cum erau bazinele? Acum s-au refăcut inclusiv vestiarele!".

Purtătorul de cuvînt al primarului nu pare impresionat că s-a schimbat natura ideii de ştrand public: "Eh, nu au acoperit decît o parte din bazine. Şi construcţia e provizorie, poate fi dată jos oricînd".

Persistă întrebarea "De ce luciul apei a fost atît de apetisant? De ce nu au făcut clubul în orice alt loc decît deasupra bazinelor? Era destul spaţiu şi nu se diminua capacitatea ştrandului!". Răspunsul e sec: "Chiar nu ştim de ce au preferat să construiască acolo".

Ştrandul Tineretului şi complicitatea miniştrilor
Problemele de la baza din zona Arcului de Triumf s-au bucurat istoric de participarea demnitarilor. Miniştrii din guvernări şi tabere diferite au acţionat la fel. Primăria lui Sorin Oprescu a aprobat-o oficial şi Andrei Chiliman o aplaudă acum.

În anul 1999,  Crin Antonescu transfera în două etape baza de 99.000 de mp din domeniul public al statului în domeniul privat al statului. Apoi, baza sportivă este dată în folosinţă complexului "Lia Manoliu" şi ajunge, tot în etape, în administrarea unor giganţi imobiliari coordonaţi de Puiu Popoviciu.

Inaugurarea clubului Player s-a făcut în aceeaşi perioadă în care minstrul pedelist Funeriu a parafat Ordinul 4230 din 17 iunie 2010, care, la punctul 3, specifică: "Persoanele fizice sau juridice care închiriază un imobil al ANST pot realiza, în interes privat, unele construcţii provizorii, strict necesare pentru desfăşurarea activităţii".  "Bazele sportive au primit liber la distrugere", titra Gazeta pe marginea deciziei şefului ANST.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
chris_gali
chris_gali  •  24 Iulie 2010, 02:33

andrei chiliman a omis sa ne spuna cata...shpaga si-a luat pt asta !!!!...ce v-as baga eu pe toate javvrele astea plotice la puscarie , lipitorile dreaqu !!!!..doar distrugeti tara si furati din bani la fraierii care platesc taxe !!...ati transformat tara asta ca pe...moshia voastra !!!...manca-v-ar cancerul de jegguri !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează