GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  MTS

Comentează aici confruntarea dintre Monica Iacob - Ridzi şi Cătălin Tolontan. Cum ţi se pare că au fost cheltuiţi banii MTS?

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2009 00:00

UPDATE: 20:49 // Adrian Păunescu: ”Mă întreb pe mîna cui e ţară, văzînd că 600.000 de euro sînt cheltuiţi pe nişte fleacuri. Ăştia 600.000 de euro cheltuiţi aiurea, pentru popularitate, e inadmisibil”

UPDATE: 20:38 // Cătălin Tolontan: ”Doamna Ridzi aparţine unei generaţii noi de politicieni în care oamenii şi-au pus speranţele. Prin cele două contracte a dezamăgit”

UPDATE: 20:36 // Monica Iacob-Ridzi: ”Eu am venit cu rugămintea ca mass-media să mă sprijine ca numărul de ore de sport să fie mărit, dar nu s-a întîmplat asta”

UPDATE: 20:33 // Monica Iacob-Ridzi: ”Pînă anul trecut au fost cheltuiţi la fel de mulţi bani, dar nu s-a întîmplat nimic pentru tineri. Acum am făcut ceva pentru ei. 75% din bugetul MTS e destinat sportului. Am auzit persoane care spun că nu am făcut săli de sport. Dacă nu cheltuiam banii, riscam să îi pierdem”

UPDATE: 20:25 // Adrian Păunescu: ”Sînt profund dezamăgit de lucrurile pe care le-am aflat. Aici sînt în discuţie sume uriaşe! Am organizat şi eu 3.000 de spectacole în România, iar asta cu 75.000 de euro o scenă e o nebunie! Scena nu poate ţine loc de cultură. Eu nu bănuiam că doamna Ridzi are acest curaj de a cheltui bani pe nimic. Nu cred că a făcut bine”

UPDATE: 20:21 // Cătălin Tolontan: ”Eu nu mă aşteptat ca dumneavoastră să recunoaşteţi ceva în această seară” - Monica Iacob-Ridzi: ”Sînteţi un jurnalist pe care îl respect, dar dezinformaţi”

UPDATE: 20:16 // Cătălin Tolontan: ”40% dintre ştirile cumpărate de MTS au fost despre Monica Iacob-Ridzi, 20% au fost despre Monica Iacob-Ridzi şi Elena Băsescu. Ele au fost cumpărate de bani publici şi nu au fost marcate cu publicitate, încălcînd legea audiovizualului”

UPDATE: 20:15 // Monica Iacob-Ridzi: ”Rupeţi din context, această este o campanie prin care se vrea denigrarea mea”

UPDATE 20:12 // Cătălin Tolontan o provoacă pe Monica Iacob- Ridzi: ”Dacă vi se aduc probe clare, potrivit cărora MTS, prin semnătura dumneavoastră, a cerut şi a plătit servicii interzise, toxice, v-aţi da demisia azi, aici?”

Monica Iacob-Ridzi a venit ieri la redacţia ziarului şi a explicat că “am lucrat 100% legal” * Analizate cifră cu cifră, sumele contractelor pentru spectacolele de 2 mai stîrnesc perplexitate * Formaţia de break-dance Simplu ar fi fost plătită cu aproape 10.000 de euro, numai că tariful lor de piaţă, pentru un contract neexclusiv, este de 3000 de euro * Scena de la Costineşti ar fi costat MTS, confrom contractului, 75.000 de euro, doar că scena medie a aparţinut MTV, iar MTS a avut o scenă mult mai mică * “O scenă de 75.000 de euro cere Eminem”, spun oameni din showbiz, şocaţi de sumele plătite MTS.

Disputa dintre Monica Iacob - Ridzi şi Cătălin Tolontan este acum liveVIDEO pe GSP.RO Comentează aici modul în care au fost cheltuiţi banii MTS.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
 •  25 Iunie 2009, 18:38

BRAVO ACESTOR ZIARISTI CA DESCOPERA NEREGULILI ACESTOR NESIMTITI DE LA GUVERNARE CARE ATATIA ANI(20)N-AU FACUT ALTCEVA DECAT SA NE FURE SI EI AVAND AVERI DE NEIMAGINAT PENTRU UN OM DE RAND.NU CRED CA EXISTA UN OM DE AFACERI DIN ROMANIA CARE A FACUT BANII CORECT.TOTI SUNT O APA SI UN PAMANT SI-SI IAU APARAREA UNUL ALTUIA SI DE ACEEA NU CRED CA VREO DATA CINEVA VA VERIFICA CUM AU FACUT ACESTE AVERI.EI NE CRED PROSTI DAR NU STIU CAT VA MAI REZISTA ACEST POPOR SI INTR-O BUNA ZI II VOR MAZILI.

 •  24 Iunie 2009, 16:06

Bravo ei pentru eveniment! Hai tinerii ca sunteti mandria tarii! Data viitoare sa faca cenaclu de poezie!

 •  24 Iunie 2009, 01:08

ce confruntare domnilor? pai se poate confrunta incompetenta asta cu Tolo? hai sa fim seriosi! DEMISIA

Vezi toate comentariile (34)
Comentează