GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Cum au reacţionat inculpaţii după aflarea sentinţei şi unde şi-au petrecut noaptea: "Sînt terminat!"

foto: Vlad Chirea Libertatea
foto: Vlad Chirea Libertatea

Articol de - Publicat miercuri, 05 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 martie 2014 00:12

Borcea şi-a pierdut glasul, MM Stoica a postat ultimul comentariu pe Facebook din libertate.

După aflarea sentinţelor, fraţii Becali s-au predat la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa. La fel a procedat şi fostul acţionar dinamovist, Cristi Borcea, urmînd să fie transportat astăzi, împreună cu cei doi impresari, la Penitenciarul Poarta Albă. Cei trei vor fi transferaţi peste trei săptămîni!

În jurul orei 17:00, autorităţile l-au ridicat pe Jean Pădureanu din spital. Alături de Copos, Popescu şi MM a fost dus la Penitenciarul Rahova. Mihai Stoica a fost ultimul şi singurul care i-a lăsat pe poliţişti să-l ridice de acasă.

Gigi Neţoiu a petrecut noaptea în arestul IPJ Dolj.

PRIMELE REACŢII ALE CONDAMNAŢILOR
- "Ce contează dacă procurorii nu cer pedeapsa, contează ce ordine se primesc. Mulţumesc, România... Keep calm & go for the double! Steaua forever" (Mihai Stoica pe facebook după aflarea verdictului)
- "Sînt terminat! Merg la puşcărie" (Cristi Borcea)
- "Acum mă predau!" (Ioan Becali, imediat după condamnare)
- "Decît să merg la puşcărie..." (Jean Pădureanu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (103)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  05 Martie 2014, 13:17
Postat de gannicus2013 pe 05 Martie 2014, 09:17

pedeapsa e disproportionata fata de gravitatea faptei , cluburile nu s-au constituit parte ( dinamo e implicata in 7 din cele 12 cazuri ) , era mai productiv pt societate sa le dea 3-6 luni plus de 3-4 ori prejudiciul cauzat ... de ex , Popescu plateste pt naivitatea de a se asocia in firma de impresariat a fratilor , el nu s-a inhaitat cu ei ca sa fure , insa a fost luat drept guster

spui despre Popescu Gheorghe ca a fost prins si el in hora fara sa-si dea seama ce face bazandu-te pe ce mai exact? pe site-ul de sport rival gsp-ului, nu-i dau numele dar stim cu totii despre care e vb, au publicat rechizitoriul procuraturii, unde se explica destul de clar varianta acuzarii despre cum a fost implicat Popescu, cu date, declaratii si referinte catre tot felul de dovezi scrise impotriva inculpatilor. Daca ai rabdare si timp sa umbli prin el putin (are vreo 450 de pagini in pdf) iti vei da seama ca Popescu nu a fost doar omul nepotrivit la locul nepotrivit. citeste rechizitoriul, pentru ca mi se pare ca doar speculezi.

walhalla
walhalla  •  05 Martie 2014, 12:58
Postat de andrei.f pe 05 Martie 2014, 11:51

Chiar dacă destul de târziu, justiţia română şi-a făcut datoria. Sentinţele sunt dure, dar meritate. Aştept şi alte dosare pe rol, cum ar fi dosarul Flota !

...Decembrie 1989, 13-15 iunie 1990 ?

viorica1
viorica1  •  05 Martie 2014, 12:47

Dupa postarea pe facebook, Mihai Stoica si-a pus chilotii lui favoriti tanga si a asteptat in relaxat politia.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează