GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DRAGOMIR LA DNA

Dragomir: "Dosarul meu de la DNA conţine trei articole din ziare!"

Articol de - Publicat marti, 06 mai 2008 00:00

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat trimiterea sa în judecată de către procurorii DNA, pentru infracţiunea de luare de mită, într-un dosar privind schimburile de terenuri în care a fost implicat.

"Eram acuzat de mai multe, a ramas doar luarea de mita. Azi am fost in Parlament si am vorbit cu oameni sclipitori si le-am zis: 'Bah, oameni buni sunt un om curat, cum sa fac domne asa ceva?. Au inceput toti sa rada'. Tot ce am facut am facut numai cu ajutorul adunarii generale, juristii mi-au spus ca orice act de vanzare - cumparare prin notariat nu poate sa fie luate si dare de mita. Sunt multe aberatii!

Cand m-am dus sa-mi vad dosarul erau trei articole din ziare, si ceva scris de Iacov, care nu ma acuza direct, da scrie acolo ca a vazut, ca a auzit. Procuratura n-are nici o proba in ceea ce ma priveste. Eu am vorbit si cu procuroru si a zis ca n-are ce sa-mi faca.

Nu am luat banii mei legali, peste 500.000 de dolari care se regasesc in constructia ligii si luam niste fisfirici. Este o tampenie! Eu cred ca este un dosar politic!", a precizat Dragomir la emisiunea "Vorbe grele" de pe Antena 2.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
 •  07 Mai 2008, 01:17

Nicoleta Luciu si Patrulea sa in scene fierbinti la linkul asta, fara spatii: ht tp:// pat ruleasa.mym inici ty. com/env

 •  07 Mai 2008, 00:40

La puscarie ! Mitica la puscarie !/ La puscarie, Mitica la puscarie !!!

 •  07 Mai 2008, 00:15

aia din parlament care radeau erau niste hoti ca si tine si ca multi altii.radeau ca si tine pentru ca voua nu va pasa ca in tara asta oameni nu-si permit nici macar 1% din ce va permiteti voi.va laudati ca ati muncit sa faceti bani dar de fapt ati facut numai mizerii pentru a va imbogati.si in legatura cu cele 3 articole de ziar de la dosarul tau cei de la dna tre' sa te scoata curat intr-un fel sau altul.actele tranzctiei de ce nu sunt la dosar.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează