ANCHETELE GAZETEI    •   ANCHETA GSP 2017

MIERCURI, EDIŢIE DE COLECȚIE a Gazetei Sporturilor! Află rezultatele celei mai prestigioase anchete din sportul românesc, Superlativele GSP

Marti, 19 Decembrie 2017

Cei mai buni sportivi ai anului 2017 vor fi premiaţi de Gazeta Sporturilor într-o ediţie specială, miercuri! Vor fi 23 pagini-eveniment, dedicate celor mai buni din România!Cea mai prestigioasă anchetă din sportul românesc şi-a aflat câştigătorii, iar Gazeta Sporturilor produce o EDIŢIE DE COLECŢIE, de 32 de pagini, pentru a onora evenimentul!

Pe baza unui algoritm complex, care mixează voturile cititorilor cu opiniile celor mai mari specialişti de sport din România şi cu 5 categorii de specialişti consultaţi, Gazeta Sporturilor a reuşit să obţină o ierarhie definitorie pentru sportul românesc în anul 2017! Ancheta de sfârşit de an a Gazetei îşi consumă un episod de excepţie, al 52-lea, în ziarul de miercuri, 20 decembrie!

Clasamentul pentru Superlativele anului 2017 va întruni, ca şi în anii precedenţi, opţiunile sportivilor, antrenorilor, specialiştilor în sport, jurnaliştilor şi cititorilor. Un mix unic în media din România, total transparent şi totodată incitant.

Mergi la chioşcuri pentru ediţia tipărită sau accesează Gazeta Digitală pentru a afla:

  • cine sunt fotbalistul român al anului, antrenorul anului, jucătorul străin al anului şi sportivul anului
  • ce spun premianţii în interviuri exclusive pentru Gazeta Sporturilor
  • cum s-a votat la fiecare categorie
  • clasamentele complete

Trofee cu greutate!

4,3 kilograme cântăreşte trofeul Superlativele GSP, este din bronz şi reprezintă un ziar Gazeta Sporturilor împăturit. Trofeul atribuit celui mai bun fotbalist român poartă numele Nicolae Dobrin, fotbalistul care, în anul 1966, a deschis seria cîştigătorilor desemnaţi de Gazeta.

E o ediţie pe care orice iubitor al sportului trebuie să o aibă în colecţie! NU O RATA! Mergi în zori la chioşcuri sau intră pe Gazeta Digitală pentru a te bucura de materiale în exclusivitate, interviuri-eveniment şi o experienţă grafică deosebită!

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×