GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2012

Raul la puterea a şasea! » Prezentatoarele ştirilor sportive de la Antena 1 şi GSP TV au votat în unanimitate cu golgeterul Stelei

Fetele de la Antena 1 și GSP TV și-au ales favoriții în Superlativele Gazetei
Fetele de la Antena 1 și GSP TV și-au ales favoriții în Superlativele Gazetei

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 decembrie 2012 19:12

Raul Rusescu, Vlad Chiricheş şi Gabi Torje se bat pentru trofeul de cel mai bun jucător al anului în viziunea vedetelor de la Antena 1 şi GSP TV.

Şi-n acest an Superlativele Gazetei s-au oprit în platoul ştirilor sportive, la cele mai sexy prezentatoare de ştiri din România. Ştiu sport, nu doar îl prezintă, merg la meciuri pe stadion şi vorbesc toată ziua despre sportul rege, fotbalul.

Cunosc jucătorii, au făcut interviuri cu ei, iar acum îi votează. Pe cei mai buni! Cele şase prezentatoare ale ştirilor sportive de la Antena 1 şi GSP TV şi-au ales preferaţii pentru acest an.

"Steaua a surprins pe toată lumea, atît în Europa, dar mai ales în campionat, unde n-au rivali! E clar de unde vom alege fotbalistul anului", spun fetele la unison. Caută în statistici să vadă performanţele nominalizaţilor din acest sezon, dar totul se decide în doar cîteva secunde: "Steaua dă jucătorul anului!".

"The triple sombrero"
"Apreciez un fotbalist despre care auzi ultimele ştiri de pe teren, nu din alte locuri, cluburi, baruri, etc.. Un jucător cu bun-simt şi dorinţa de a reuşi, şi de a face milioane de fani fericiţi! Raul Rusescu, pentru că pe el l-am ales ca fiind fotbalistul român al anului, a avut în ultimul sezon execuţii remarcabile şi a fost de multe ori decisiv în meciurile Stelei. Nu mai departe de meciul cu Chiajna, prestaţia lui a fost foarte apreciată şi de cluburile din afara ţării. Plus, eurogolul de la Copenhaga!", îşi argumentează Ani Plumb decizia.

Surprinzător sau nu, şi colega ei, Dorina Florea are aceeaşi părere despre golgeterul Stelei: "Este unul din cei mai eficienţi atacanţi din ultimii 20 de ani, iar reuşita sa din partida cu Chiajna, pe care presa străină a numit-o, «The triple sombrero», rămîne din punctul meu de vedere, cel mai frumos gol al anului 2012, în Liga I şi nu numai".

Ruse vs Chiri
Golurile lui Rusescu din ultimele meciuri pentru Steaua, le-au făcut pe prezentatoarele ştirilor sportive să-şi schimbe clasamentul de cîteva ori. Cristina Dochianu era tentată să meargă pe mîna lui Vlad Chiricheş, dar a renunţat în ultimele chipe.

"Vlad este un jucător de mare viitor pentru fotbalul românesc. Un tip cu capul pe umeri care nu şi-a luat lumea-n cap atunci cînd a venit la Bucureşti. A muncit şi munceşte mult şi este remarcat de toată lumea, atît din România, dar mai ales de cluburile mari din străinătate care se bat pe semnătura lui. Totuşi, Rusescu merită acest premiu în acest an şi nu aveam cum să nu-l nominalizez de pe primul loc", spune Cristina.

Pînă cînd vom afla cîştigătorul şi voi puteţi vota pe www.gsp.ro în Superlativele Gazetei 2012!

"Raul Rusescu este un jucător senzaţional care a făcut fericiţi milioane de români, suporteri ai Stelei, cu golurile marcate de el" ( Geanina Ilieş, prezentatoare Antena 1)

"Chiar dacă a fost un an în care nu s-au remarcat jucătorii cu trofeele cîştigate, Raul Rusescu merită să cîştige acest premiu" (Bianca Voicu, prezentatoare GSP TV)

"Raul Rusescu sau Gabi Torje! Primul are evoluţii fabuloae în campionatul românesc, al doilea a început să înscrie în Spania" (Crina Abrudan, prezentatoare Antena 1)

542836-voturi.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează