GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SONDAJ

Sondajele ţin cu Mutu » "Briliantul" e cel mai bun fotbalist român

Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina
Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Conform unui studiu comandat de Gazeta Sporturilor şi realizat de firma Avangarde, " Briliantul" ocupă prima poziţie în topul preferinţelor românilor

Un studiu realizat în urmă cu puţin timp la cererea Gazetei Sporturilor de Centrul de Studii Sociocomportamentale Avangarde arată că românii îl plasează primul în top pe atacantul de 31 de ani, Adrian Mutu.

Asta în ciuda scandalurilor în care vîrful Fiorentinei a fost implicat în ultima vreme: ultimul exemplu, escapada după meciul pierdut în Serbia şi fuga sa la o petrecere organizată de un interlop sîrb.

1. Mutu, 2. Chivu, 3. Nicoliţă
La întrebarea "Care credeţi că este cel mai bun fotbalis al «naţionalei»?", 30% dintre cei intervievaţi au răspuns "Adrian Mutu". Pe poziţia secundă se află căpitanul echipei naţionale, Cristi Chivu, cu 27%. La mare distanţă de cei doi este clasat Bănel Nicoliţă, cu 5% din preferinţele celor chestionaţi. Întrebarea a fost una deschisă, adică nu au existat variante de răspuns oferite de către operatorii de sondaj.

În acelaşi chestionar, la întrebarea "Cine este principalul vinovat de eşecurile echipei naţionale de fotbal a României?", oamenii au răspuns în proporţie de 20% că jucătorii. Pe locul secund, cu 18%, cei intervievaţi au găsit ca vinovat pentru eşecurile echipei corupţia din fotbal. Federaţia este a treia în top, cu 14%.

Steaua, iubită de 51% dintre cei intervievaţi
La întrebarea "Indiferent de echipa pe care o susţineţi, dumneavoastră, care credeţi că este cea mai iubită echipă de fotbal din România?", 51% dintre cei ce au răspuns la această întrebare au ales Steaua. La o distanţă impresionantă, vine Dinamo cu 9%, urmată de Rapid, Craiova şi CFR, fiecare cu cîte 4%. Timişoara are 3%. Şi la această întrebare, metoda folosită a fost cea a întrebării deschise, adică fără oferirea de variante de răspuns.

"Românii l-au ales pe Hagi cel mai bun din toate timpurile pentru că au în memorie valorile reale. Dobrin vine pe doi datorită celor cu vîrsta peste 40 de ani care l-au votat!"
Marius Pieleanu, director Avangarde

"O mare surpriză este găsirea jucătorilor ca principali vinovaţi pentru parcursul echipei naţionale. Să nu uităm că în România nu există aproape deloc infrastructură!"
Marius Pieleanu, director Avangarde

1.200 de persoane au participat la studiul comandat de Gazeta Sporturilor

54% dintre cei intervievaţi sînt de părere că Hagi este cel mai bun fotbalist român din toate timpurile. Pe doi e Dobrin, cu 21%. Nici un fotbalist din actuala generaţie nu a adunat procente la această secţiune

56% este numărul celor care cred că violenţa pe stadioane se datorează lipsei de educaţie a suporterilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
 •  17 Ianuarie 2010, 14:05

bai oamenilor voi nu realizati ca mutu si-a tradat tara.uitati-va la meciul cu serbia .asta nu are nimic cu romania .da goluri la fiorentina si vine sa se distreze la nationala .cu italia cind a ratat penaltiul lumea a banuit ca a trintit meciul dar cu serbia a confirmat .sa-mi zica si mie cineva cind a jucat bine pentru romania tradatorul asta .hoooo! drogatule

 •  17 Ianuarie 2010, 12:13

Cred ca voteaza numai neamul becali. Sa fim seriosi. Chiar daca e bun nu e util pentru echipa si cine nu cunoaste fotbal nu are de unde sa stie ce inseamna asta. Sa nu mai zic ca nicolita e pe 3.. asta e dezastru natural!

 •  17 Ianuarie 2010, 12:02

bai voi sunteti normali ce sa caute mascota aia de nicolita in top trei ala e departe de fotbal ce dracu hagi dobrin balaci mutu popescu din veche garda toti era super acu astia nici gentile nu merita sa le care dar castiga bani cu sacu ce mai....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează