GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  TOP ANTRENORI

Super analiză GSP » Iată elita all-time a antrenorilor români: Luce, Pişti, Puiu, Imi, Angelo! Start la dezbatere! :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 01 mai 2013 14:48

Acum, pe site, vă dezvăluim doar clasamentul celor mai titraţi antrenori români din istorie:

1. Mircea Lucescu
2. Ştefan Covaci
3. Anghel Iordănescu
4. Emeric Ienei
5. Angelo Niculescu

Gazeta Sporturilor face, în premieră pentru presa din România, ierarhia jucătorilor, a antrenorilor şi a arbitrilor ţinînd cont de ceea ce au realizat în carieră.

Săptămîna trecută, în paginile ziarului v-am prezentat topul all-time al fotbaliştilor români, însoţit de o analiză detaliată.

AZI, în ediţia tipărită, episodul doi al anchetei, cel dedicat antrenorilor români. Mergeţi la chioşcuri, cumpăraţi Gazeta şi citiţi explicaţiile, calculele complete, clasamentele şi interviuri exclusive cu actorii acestor topuri.

Acum, pe site, vă dezvăluim doar clasamentul celor mai titraţi antrenori români din istorie:

1. Mircea Lucescu
2. Ştefan Covaci
3. Anghel Iordănescu
4. Emeric Ienei
5. Angelo Niculescu


În numărul pe care îl vei găsi la chioşcurile de ziare vei putea afla în plus:

* Punctajele altor 10 nume importante pe care Şcoala de Antrenori din România le-a dat
* care e topul all-time al antrenorilor şi în privinţa meciurilor disputate în Liga 1 şi cine e antrenorul cu aproape 1.000 de jocuri
* cine e cel mai galonat antrenor din lume, din toate timpurile, ce nume-surpriză e pe podium şi care e scorul în duelul Mourinho - Guardiola.

Gazeta a păstrat criteriile şi punctajul din ancheta fotbaliştilor, singura diferenţă fiind în privinţa numărului de meciuri de la echipa naţională. 1,5 puncte pentru fiecare 15 jocuri în care a condus echipa României, nu la fiecare 25 de selecţii cum a fost la jucători, aceasta şi pentru că e mai greu pentru un tehnician să se menţină pe banca unei reprezentative decît pentru un fotbalist, căruia, pentru a bifa o selecţie îi e îndeajuns să evolueze un minut.

Gazeta a ales un sistem de punctaj exhaustiv şi analiza exprimă, credem noi, adevărata elită a fotbalului românesc, de la înfiinţare pînă acum. O oglindă suficient de fidelă a locurilor pe care trebuie plasaţi marii antrenori români într-o ierarhie all-time.

Citiţi analiza completă din ediţia tipărită, cîntăriţi criteriile noastre de punctaj şi priviţi clasamentele detaliate, apoi vă aşteptăm să comentăm împreună aici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
mega2005
mega2005  •  24 Octombrie 2013, 17:23

Alt subiect de rahat n-ati gasit????

thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 Iunie 2013, 18:03
Postat de ovidiu_3003 pe 01 Mai 2013, 16:03

!...Constantin Teasca...2. Constantin Cernaianu...3.Constantin Otet...4.Florin Halagian ...5.Ion Oblemenco

Dan Petrescu e pe primul loc oltene.Lasa restul ca nu conteaza pe langa Bursuc :)))

petru_stelistu
petru_stelistu  •  02 Mai 2013, 01:50

Nu uitati ca Luce a inceput sa fie mare de cand a preluat -o pe Galatasaray. Si cine era acolo? HAGI. La acea vreme Galata era foarte mare si bogata. Dupa ce au saracit, a plecat la alta echipa turca ce devenise intre timp bogata, Besiktas. Apoi a plecat la ucraineni, o alta echipa bogata cu un campionat destul de subtirel. A avut o gramada de bani si timp sa faca o echipa mare. Nu zic, e bun sa duca o lupta apriga pentru locul 3 cu Iordanescu, dar va rog, nu incercati sa-l comparati cu cei mari, ca nici macar caracter nu are pentru un invingator. Oare Halagian a format si nationala pe care Ienei a calificat-o la mondialul din "90?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează