GSP SPECIAL  »  CE VOR SPORTIVII  »  DORINŢE PENTRU MOŞ CRĂCIUN

Andrei Mărgăritescu: "Vreau un copil şi o echipă nouă!"

Andrei Mărgăritescu şi aleasa inimii sale, încadraţi de Cătălin Munteanu şi soţia, naşii celor doi piteşteni
Andrei Mărgăritescu şi aleasa inimii sale, încadraţi de Cătălin Munteanu şi soţia, naşii celor doi piteşteni

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 decembrie 2011 09:36

În noaptea dintre ani, Andrei Mărgăritescu va împlini 32 de ani. Anul 2011 nu a fost deloc grozav pentru el, ba chiar poate cel mai dezamăgitor din întreaga sa carieră, cu o finală de Cupa României pierdută cu Dinamo în faţa Stelei şi cu un transfer la Mioveni, ultima în Liga 1!

Luptător pe gazon, "China" nu cedează şi vrea să mai evolueze cîţiva ani, dar primul obiectiv al său nu are legătură cu fotbalul. Ce-şi doreşte el de la Moş Crăciun? "Normal că îmi doresc ca eu şi familia mea să fim sănătoşi, dar îl rog pe Moş Crăciun să-mi aducă un singur lucru: un copil! Îmi doresc enorm să fiu tată şi deja lucrez la asta. Mi-am întemeiat o familie, sînt un om responsabil de acum", a spus Mărgăritescu.

Pentru anul 2012, fostul mijlocaş dinamovist îşi doreşte o experienţă nouă: "Vreau să scap cu Mioveniul de la retrogradare dacă voi continua aici. Dacă nu, îmi doresc un contract bun în altă parte, la o echipă care să nu se lupte să scape de liga a doua".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tomita_1965
tomita_1965  •  22 Decembrie 2011, 11:14

mama ce parasute,unde le -o fi gasit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează