GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  OPERAȚIE

A 50-a operație pentru fiica de 13 ani a lui Iosif Rotariu: „E un caz unic, o intervenție în premieră mondială”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 14:17

Fiica lui Iosif Rotariu (57 de ani), Kassandra, luptă în continuare. Micuța în vârstă de 13 ani se va pregăti pentru a trece peste a 50-a operație, cu o tehnică în premieră mondială.

Kassandra, 13 de ani, a fost adoptată de Iosif Rotariu de când avea 4 ani, după ce a trecut prin momente cumplite, fiind mutilată și aruncată pe fereastră de bunica ei. Fetița suferă de o boală rară, o afecțiune a cartilajelor.

„Următoarea operație a Kassandrei, a 50-a, va fi la mâini. E o operație complexă pe care o va face în Canada sau în Statele Unite. Specialiștii din Canada analizează acest caz de doi ani și acum așteptăm verdictul. E un caz unic, practic vorbim despre o intervenție chirurgicală în premieră mondială”, a declarat, pentru Libertatea, Iosif Rotariu.

Această intervenție este importantă, fetița având mari probleme cu brațele din cauza faptului că acestea nu s-au dezvoltat normal.

„Kassandra a mai fost operată o singură dată la mâini, în Franța, la Strasbourg, însă operația n-a fost o reușită”, a spus fostul fotbalist pentru sursa citată anterior.

Citește și:

 GSP LIVE // VIDEO Confesiune cutremurătoare a lui Iosif Rotariu: „Fiica mea a făcut aproape 50 de operații, 40 cu anestezie generală. Vom încerca să-i punem niște senzori în mâini, ca la roboți”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează