GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

FOTO Şi-a lăsat baltă soţul când l-a văzut pe Cristi Borcea! S-a dus la omul de afaceri şi i-a spus direct: „Ești feblețea mea”

Cristi Borcea, la evenimentul de Teqball // foto: Octavian Cocolos +6   FOTO
Cristi Borcea, la evenimentul de Teqball // foto: Octavian Cocolos

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2020 14:52 / Actualizat duminica, 30 august 2020 15:47

Omul de afaceri Cristi Borcea (50 de ani), fost finanțator la Dinamo, continuă să aibă admiratoare chiar și în lipsa implicării în fotbal.

Prezent la un eveniment, Borcea a fost solicitat pentru fotografii de către persoanele aflate în trecere. Printre acestea, o femeie care nu s-a temut să i se destăinuie, în ciuda faptului că era alături de fetiță și de soț! „Ești feblețea mea”, i-a mărturisit aceasta. În tot acest timp, soțul îi poza.

+2 FOTO

Alexe și Pulhac, spectacol la Teqball

La evenimentul ce s-a desfășurat pe proprietatea lui Cristi Borcea au fost prezenți foști fotbaliști ai echipei naționale, jucători campioni ai României precum Florin Prunea, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Ciprian Marica, Adrian Mihalcea, Răzvan Raț, Petre Marin, Narcis Răducan, Daniel Niculae, Florin Răducioiu, Marius Alexe, Giani Kiriță și Cristi Pulhac.

Marius Alexe și Cristi Pulhac, ambii foști jucători la Dinamo, au făcut spectacol în cadrul unui meci demonstrativ de Teqball.

Cristi Borcea: „La Jilava făceam duș 200 de persoane într-o singură oră. Acolo am lucrat la centrala termică și am dat cu mopul pe holuri”

VIDEO Ce a spus Cristi Borcea despre implicarea fiului său la Dinamo: „Vorbeşte toată ziua despre asta! Eu îl ajut cu experienţa pe care am acumulat-o” + "În trei ani luăm campionatul!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează