GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURNEU AMICAL

5000 de copii vor beneficia de bilete gratuite la turneul amical disputat de Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina

Pe 10 decembrie va avea loc un turneu amical pe Arena Națională, în care vor fi implicate Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina. 5000 de copii vor primit bilete gratuite la cele 3 meciuri/ foto: Guliver/GettyImages
Pe 10 decembrie va avea loc un turneu amical pe Arena Națională, în care vor fi implicate Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina. 5000 de copii vor primit bilete gratuite la cele 3 meciuri/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 22:06 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 22:21

Pe 10 decembrie va avea loc un turneu amical pe Arena Națională, în care vor fi implicate Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina. 5000 de copii vor primit bilete gratuite la cele 3 meciuri.

Organizatorii turneului „Superbet International Cup”, cu sprijinul „Fundației Mobexpert”, oferă cele 5000 de bilete gratuite copiiilor legitimați la orice club afiliat la FRF, AMFB și AJF, potrivit News.ro.

Juniorii trebuie să fie însoțiți la meci de antrenorul lor, iar fiecare tehnician în parte poate veni alături de un grup de minimum 10 copii. Pentru a intra în posesia biletelor, cluburile trebuie să trimită o solicitare pe mail către [email protected]. Tichetele vor fi oferite în ordinea cronologică a solicitărilor.

Cât costă biletele la Superbet International Cup?

Biletele pentru „triunghiularul” de pe Arena Națională au fost deja puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe site-ul Entertix.ro, la acest link.

Prețurile pentru bilete pornesc de la 45 de lei în inelul 3 al peluzelor și ajung la 300 de lei la zona VIP. Cele mai ieftine tichete la tribune costă 100 de lei. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, dacă vin alături de un părinte plătitor. 

Citește și:

Toate detaliile despre Superbet International Cup, „triunghiularul”cu Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina » Program, prețuri bilete + disconturi speciale pentru abonați

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  30 Noiembrie 2022, 11:39

Nu cumva a refuzat galeria Rapidului sa se prezinte la meciuri?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează