Comentarii (11)
amicu
amicu  •  31 Iulie 2021, 23:12
Postat de iulihenry14 pe 03 Martie 2021, 17:14

Eu ma uit la comentariul tau si ma crucesc. Tu confuzi restaurantul cu shaormeria. Daca tu te duci la restaurant si dai 10 lei pe o friptura si te astepti sa fie Kobe atunci inseamna ca nu stii ce inseamna restaurant. De asemenea carnea aia cu antibiotice nu se face cu delicat...asta daca nu cumva ai mancat tu piept de pui la gratar sau vreo friptura de vita la cuptor cu delicat cum o face tanti Mita la bloc. Va duceti la impinge-tava si aveti impresia ca ala e restaurant. Carne cu delicat...vai de capu nostru. Nu va mai duceti la coltu blocului la "terasa" si aveti impresia ca ala e restaurant. La restaurant dai 40 de lei pe o portie de paste, la terasa la Nea Nicu mananca 10 oameni cu 40 de lei

Nici prețul nu îți garantează calitatea. De multe ori sunt preturi exagerate pentru niste ***. Dacă intra într-o zi sanepidul in 10restaursnte de fițe, fii singur că a doua zi toate vor avea lacătul pe ușa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

belane
belane  •  04 Martie 2021, 07:47

Ted Kaczynski avea dreptate

bertino
bertino  •  03 Martie 2021, 23:23

Omul are mare dreptate fie ca va place sau nu. Pentru acesti escroci suportam ajutoare de stat ca sunt inchisi pe timp de pandemie. Niste carciumari care ne otravesc zi de zi

iulihenry14
iulihenry14  •  03 Martie 2021, 17:14
Postat de robotzel pe 03 Martie 2021, 16:51

si ma uit la comentariile de jos si ma crucesc. este grav cand observ ca lumea refuza sa creada ca mancatul la restaurant este TOXIC. restaurantele cumpara cea mai ieftina carne de pui/porc/vita pentru a obtine cel mai bun profit. astfel aceasta carne este fie provenita de la animale hormonale 150% fie de la mortaciuni cum se spune in domeniu fie din animale indopate cu antibiotic. in loc de multe legume si condimente sanatoase se adauga delicat cat curpinde, acel monoglutamat la gramada si grasime doar sa dea bine. cum credeti ca isi ia bolidul de lux patronul?

Eu ma uit la comentariul tau si ma crucesc. Tu confuzi restaurantul cu shaormeria. Daca tu te duci la restaurant si dai 10 lei pe o friptura si te astepti sa fie Kobe atunci inseamna ca nu stii ce inseamna restaurant. De asemenea carnea aia cu antibiotice nu se face cu delicat...asta daca nu cumva ai mancat tu piept de pui la gratar sau vreo friptura de vita la cuptor cu delicat cum o face tanti Mita la bloc. Va duceti la impinge-tava si aveti impresia ca ala e restaurant. Carne cu delicat...vai de capu nostru. Nu va mai duceti la coltu blocului la "terasa" si aveti impresia ca ala e restaurant. La restaurant dai 40 de lei pe o portie de paste, la terasa la Nea Nicu mananca 10 oameni cu 40 de lei

robotzel
robotzel  •  03 Martie 2021, 16:51

si ma uit la comentariile de jos si ma crucesc. este grav cand observ ca lumea refuza sa creada ca mancatul la restaurant este TOXIC. restaurantele cumpara cea mai ieftina carne de pui/porc/vita pentru a obtine cel mai bun profit. astfel aceasta carne este fie provenita de la animale hormonale 150% fie de la mortaciuni cum se spune in domeniu fie din animale indopate cu antibiotic. in loc de multe legume si condimente sanatoase se adauga delicat cat curpinde, acel monoglutamat la gramada si grasime doar sa dea bine. cum credeti ca isi ia bolidul de lux patronul?

123891554750036
Alex Dard  •  03 Martie 2021, 16:24

mai mult ca sigur ca nea Hădean nu are idee despre ce înseamnă să fie ”chef”- chiar și de unde până unde este? că studii nu are pentru așa ceva, că dacă avea ar fi știut că pălăria aia de pâslă (pentru efect rustic sau să pară mai țăran!) nu se poate folosi în bucătărie pentru că nu se poate steriliza la fel și ținuta lui cu părul de pe piept la vedere -tot în legătură cu curățenia care trebuie să fie într-o bucătărie profesională, deci e clar că individul e departe de afi măcar profesional, dapoi și ”chef”! cam ca toate nulitățile care mai apar pe la tv deși nu au nici o pregătire și nici nu realizează ceva semnificativ

552836405225619
Popescu Adela  •  03 Martie 2021, 15:00

Mda, dl Hadean se oftica oleaca ca nu dispune de o flota cu care sa livreze nutretul pregatit de premiatii lui bucatari si este nevoit sa apeleze la firme de profil. Mie tipul asta mi se pare un impostor care vrea in cativa ani sa fie un fel de Ducasse mioritic si evident ca la fel de bogat. Nevasta ii scrie articolele, ca ma indoiesc ca provin din materia lui cenusie, iar el cauta permanenet oportunitati pe unde sa se mai cocoate. Uita-te nitel la Alex Petricean. Ala bucatar, nu tu. N-ai facut decat sa te inconjori de tot felul de oameni influenti, care sa iti dea un os de ros, l-ai copiat pe J.Oliver cu farfuriile curate, mai o emisiune, mai un eveniment si ai ajuns sa te crezi ca iti poti da cu parerea.

geany_brazilianul
geany_brazilianul  •  17 Septembrie 2020, 10:21

Probabil si eu daca as avea 2 restaurante esuate unde ceream 35 lei pe o pizza mediocra si 200+ lei pe un steak m-as plange de concurenta care iti livreaza acasa mancare (cum o fi ea) mai rapid si mai ieftin. Nasol cand nu te stii adapta vremurilor si tot tu te plangi ca au indraznit altii sa se descurce mai bine.

1103934306308034
Bogdan Ghiurco  •  10 August 2020, 10:35

Deci să înțeleg că domnu' Hadean s-a îngrășat așa *** de la mâncare sănătoasă?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1235026323500332
Adrian Eftimie  •  09 August 2020, 07:57

Foarte bine punctat insa eu personal cred ca totul depinde si de educatia primita in familie. Cineva care a crescut cu mancare sanatoasa preparata in familie nu va aprecia niciodata acest "nutret cu sare si monoglutamat". Nu acelasi lucru se poate spune de generatiile formate pe modelul Mc Donalds ,generatii care sunt la mare cautare de 'nutreturi". Mai demult exista o emisiune.."Cum sa gatim sanatos" a disparut fara urma, televiziunile si Mass-media sunt interesate de alte lucruri decat educatia populatiei in favoarea unei diete si alimentatii sanatoase.

  • 1
  • 2
Comentează