Alte știri din fotbal
A intervenit Becali? Istvan Kovacs, delegare-ȘOC, după ce a arbitrat Barcelona - PSG » Nu a mai fost trimis la FCSB - Rapid
2
Mizele uriașe din finala Cupei României Betano » Pentru ce joacă Oțelul și Corvinul + Hunedorenii au anunțat deja ce vor face cu sutele de mii de euro, dacă vor lua trofeul
4
„El e, mă?” » Imagini fabuloase cu Dorinel Munteanu imediat după calificarea în finala Cupei României Betano
3
Vlad Chiricheș a luat prin surprindere pe toată lumea: „Regret că am spus că vreau la EURO”
9
Știri din fotbal internațional
EPIC FAIL în Conference » Legendarul fotbalist a fost introdus special pentru loteria penaltyurilor și tocmai el a ratat lovitura decisivă!
0
Semn că pleacă? Starul lui Liverpool și-a scos casa la vânzare
1
Ce a reclamat Răzvan Lucescu, după eliminarea din Conference League: „Toate detaliile au fost în favoarea lor”
1
Bayer Leverkusen, probă de caracter la Dortmund. Bayern și Stuttgart, duel de la distanță pentru locul 2
0
„Ei sunt ruşinea Rusiei. Și-au vândut sufletul și conștiința”. Interzis în ...
Libertatea
La ce riscuri de sănătate se expun cei care lucrează noaptea. Boala ...
Adevărul
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de ...
ObservatorNews
BREAKING | OUT! Rotaru taie-n carne vie: curăţenie generală la Craiova! ...
OrangeSport
Nici prețul nu îți garantează calitatea. De multe ori sunt preturi exagerate pentru niste ***. Dacă intra într-o zi sanepidul in 10restaursnte de fițe, fii singur că a doua zi toate vor avea lacătul pe ușa.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ted Kaczynski avea dreptate
Omul are mare dreptate fie ca va place sau nu. Pentru acesti escroci suportam ajutoare de stat ca sunt inchisi pe timp de pandemie. Niste carciumari care ne otravesc zi de zi
Eu ma uit la comentariul tau si ma crucesc. Tu confuzi restaurantul cu shaormeria. Daca tu te duci la restaurant si dai 10 lei pe o friptura si te astepti sa fie Kobe atunci inseamna ca nu stii ce inseamna restaurant. De asemenea carnea aia cu antibiotice nu se face cu delicat...asta daca nu cumva ai mancat tu piept de pui la gratar sau vreo friptura de vita la cuptor cu delicat cum o face tanti Mita la bloc. Va duceti la impinge-tava si aveti impresia ca ala e restaurant. Carne cu delicat...vai de capu nostru. Nu va mai duceti la coltu blocului la "terasa" si aveti impresia ca ala e restaurant. La restaurant dai 40 de lei pe o portie de paste, la terasa la Nea Nicu mananca 10 oameni cu 40 de lei
si ma uit la comentariile de jos si ma crucesc. este grav cand observ ca lumea refuza sa creada ca mancatul la restaurant este TOXIC. restaurantele cumpara cea mai ieftina carne de pui/porc/vita pentru a obtine cel mai bun profit. astfel aceasta carne este fie provenita de la animale hormonale 150% fie de la mortaciuni cum se spune in domeniu fie din animale indopate cu antibiotic. in loc de multe legume si condimente sanatoase se adauga delicat cat curpinde, acel monoglutamat la gramada si grasime doar sa dea bine. cum credeti ca isi ia bolidul de lux patronul?
mai mult ca sigur ca nea Hădean nu are idee despre ce înseamnă să fie ”chef”- chiar și de unde până unde este? că studii nu are pentru așa ceva, că dacă avea ar fi știut că pălăria aia de pâslă (pentru efect rustic sau să pară mai țăran!) nu se poate folosi în bucătărie pentru că nu se poate steriliza la fel și ținuta lui cu părul de pe piept la vedere -tot în legătură cu curățenia care trebuie să fie într-o bucătărie profesională, deci e clar că individul e departe de afi măcar profesional, dapoi și ”chef”! cam ca toate nulitățile care mai apar pe la tv deși nu au nici o pregătire și nici nu realizează ceva semnificativ
Mda, dl Hadean se oftica oleaca ca nu dispune de o flota cu care sa livreze nutretul pregatit de premiatii lui bucatari si este nevoit sa apeleze la firme de profil. Mie tipul asta mi se pare un impostor care vrea in cativa ani sa fie un fel de Ducasse mioritic si evident ca la fel de bogat. Nevasta ii scrie articolele, ca ma indoiesc ca provin din materia lui cenusie, iar el cauta permanenet oportunitati pe unde sa se mai cocoate. Uita-te nitel la Alex Petricean. Ala bucatar, nu tu. N-ai facut decat sa te inconjori de tot felul de oameni influenti, care sa iti dea un os de ros, l-ai copiat pe J.Oliver cu farfuriile curate, mai o emisiune, mai un eveniment si ai ajuns sa te crezi ca iti poti da cu parerea.
Probabil si eu daca as avea 2 restaurante esuate unde ceream 35 lei pe o pizza mediocra si 200+ lei pe un steak m-as plange de concurenta care iti livreaza acasa mancare (cum o fi ea) mai rapid si mai ieftin. Nasol cand nu te stii adapta vremurilor si tot tu te plangi ca au indraznit altii sa se descurce mai bine.
Deci să înțeleg că domnu' Hadean s-a îngrășat așa *** de la mâncare sănătoasă?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Foarte bine punctat insa eu personal cred ca totul depinde si de educatia primita in familie. Cineva care a crescut cu mancare sanatoasa preparata in familie nu va aprecia niciodata acest "nutret cu sare si monoglutamat". Nu acelasi lucru se poate spune de generatiile formate pe modelul Mc Donalds ,generatii care sunt la mare cautare de 'nutreturi". Mai demult exista o emisiune.."Cum sa gatim sanatos" a disparut fara urma, televiziunile si Mass-media sunt interesate de alte lucruri decat educatia populatiei in favoarea unei diete si alimentatii sanatoase.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.