GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

MIERCURI, ORA 20:00 Poveștile spumoase din fotbal ale lui Adrian Enache, la „Prietenii lui Ovidiu”: „Eu mâncam stridii, Marius Stan era cu alune și pufuleți”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 10:10 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 10:58

Invitatul din această seară al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” este Adrian Enache. Înainte de a face o carieră în muzică, cântărețul a jucat fotbal, făcând parte din lotul de juniori ai României în 1976.

A renunțat la fotbal, pentru a se concentra pe învățătură, însa muzica i-a acaparat toată atenția. A fost coleg de scară cu Mihai Stoica și de echipă cu Dănuț Lupu. Acum face parte din echipa națională de fotbal a artiștilor din România, fiind de trei ori campion mondial!

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV „Bombă” în Liga 1: CFR Cluj își pregătește intrarea în insolvență! Avem toate detaliile

EXCLUSIV Așa ar trebui ales! » Am făcut portretul-robot al selecționerului ideal: iată cine sunt primii 5 clasați!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează