GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚIE

FOTO Criticat de Panduru și admonestat de suporteri, fotbalistul din Superligă și-a „oficializat” relația. Femeia care l-a dat peste cap: „E al meu!”

Alexandru Ișfan și noua cucerire / Sursă foto: instagram.com/anababata/ +25   FOTO
Alexandru Ișfan și noua cucerire / Sursă foto: instagram.com/anababata/

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2022 14:39 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 19:56

Criticat din ce în ce mai des de specialiști, precum și de propriii suporteri, care-i reproșează evoluțiile lipsite de consistență din ultima perioadă, Alexandru Ișfan (22 de ani), extrema celor de la FC Argeș, o duce mult mai bine în viața privată.

Fotbalistul care intrase în atenția FCSB-ului și a celorlalți granzi din Superligă trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ana, femeia de care e îndrăgostit până peste cap. Cei doi și-au oficializat recent relația, iar de atunci sunt de nedespărțit. Sfârșitul anului i-a găsit pe aceștia într-o scurtă vacanță în peisajele pitorești din Maramureș, acolo unde-și vor petrece Revelionul.

Ieșirea pare să le priască de minune celor doi amorezi. Vineri seara, Ana a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care-l săruta cu tandrețe pe Ișfan, alături de mesajul: „Al meu!” (n.r. „Mine”, în limba engleză). Vezi în galeria foto de mai jos mai multe fotografii cu noua parteneră a fotbalistului:

Ana Babătă, noua cucerire a lui Alexandru Ișfan, Sursă foto: instagram.com/anababata/
Alexandru Ișfan, alături de partenera Ana / Sursă foto: instagram.com/anababata/
Alexandru Ișfan, alături de partenera Ana / Sursă foto: instagram.com/anababata/
Ana, noua cucerire a lui Ișfan / Sursă foto: instagram.com/anababata/
Ana Babătă, noua cucerire a lui Alexandru Ișfan, Sursă foto: instagram.com/anababata/
+21 FOTO
  • Sursă foto: instagram.com/anababata/

Basarab Panduru nu s-a ferit să-l critice: „Bați pasul pe loc, Ișfane!”

Basarab Panduru e dezamăgit de scăderea bruscă de randament a lui Alexandru Ișfan, extrema dreaptă a celor de la FC Argeș.

Pe Işfan l-am lăudat, am spus că în doi, trei ani ar trebui să ajungă la echipa naţională, dar (...) bate pasul pe loc şi s-ar putea să îmi pară rău că l-am lăudat.

Încă mai am încredere în el, pentru că... hai să spunem că se adaptează la prima ligă, dar baţi pasul pe loc, Işfane, şi nu e OK!

- Basarab Panduru, la Orange Sport

În acest sezon, Ișfan a bifat patru goluri și patru pase decisive pentru FC Argeș în campionat și Cupa României. În sezonul trecut de Liga 1, Ișfan a fost unul dintre oamenii-cheie în angrenajul echipei lui Prepeliță. Mijlocașul a bifat 39 de meciuri din 40, a marcat de 3 ori și i-a ajutat pe argeșeni să se califice în play-off. El era transferat de Argeș în urmă cu un an, de la CS Mioveni, rivala din județ.

VIDEO Costinel Tofan, căpitanul lui FC Argeș, despre un viitor transfer: „Voi pleca dacă echipa are o ofertă bună”

Citește și alte știri de actualitate:

Basarab Panduru nu iartă una dintre vedetele din Superligă: „Bați pasul pe loc și nu e OK! S-ar putea să-mi pară rău că l-am lăudat”

VIDEO Omul care i-a provocat demisia lui Rădoi, la „ora adevărului”: „Urma să merg la Real Madrid în probe, dar un incident a făcut să revenim în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
Valeriu67
Valeriu67  •  02 Ianuarie 2023, 19:42

Nu are nimic special băiatul ăsta...eu îl găsesc ca fiind unul mediocru.Indolența arătată în timpul meciurilor,îl face și mai mic...

VanBasten
VanBasten  •  01 Ianuarie 2023, 09:16
Postat de steauaefcsb pe 31 Decembrie 2022, 20:01

Ana e barbat?

Nu, doar il domina copios.

Averroes
Averroes  •  01 Ianuarie 2023, 00:42
Postat de balotelli pe 31 Decembrie 2022, 18:21

Presimt că o vom vedea destul de des. O să ni se taie cel puțin de 2 ori pe săptămână dacă ajunge și ăsta la stână. Aleasa lui îmi aduce aminte de celebra Diana Gureșoaie... aka 'Strâmba lui Dodel'. Și-aia era tatuată din cap până-n picioare. O să ajungem s-o regretăm pe Ivana. Ne așteaptă un an greu. An nou fericit tuturor rapidiștilor,... oricum!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează