GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REACȚIE

VIDEO Anamaria Prodan a dat uitării scandalul oribil cu Laurențiu Reghecampf » Ce spune acum despre fostul său soț: „Ne-am asumat asta. Suntem perfecți în imperfecțiunea noastră”

Anamaria Prodan / Captură GSP Video +49   FOTO
Anamaria Prodan / Captură GSP Video

Articol de , - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 09:17 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 09:51

Prezentă la Gala Performanței & Excelenței, impresara Anamaria Prodan (49 de ani) a vorbit din nou despre scandalul violent în care a fost implicată cu Laurențiu Reghecampf la finalul lunii trecute.

Întrebată despre modul în care a trecut peste acel moment, Anamaria Prodan a spus că a dat uitării aletercația avută cu fostul său soț și că familia acestora e obișnuită să fie în centrul atenției. „Avem notorietate și e normal să fim pe prima pagină”, afirmă agentul. 

Anamaria Prodan: „Avem notorietate și e normal să fim pe prima pagină”

„Sunt foarte bine. Sunt sclipitoare. Totul este perfect. Suntem perfecți în imperfecțiunea noastră. Copiii îmi dau putere să merg mai departe. În România sunt acasă, dar aș putea trăi oridune. Mă adaptez. Sunt precum un cameleon. Trec cu capul sus, plină de mândrie. 

Suntem ca orice altă familie. Avem notorietate și e normal să fim pe prima pagină. Ne-am asumat asta. Se întâmplă în viață să greșim, ca orice alți oameni. Familia asta înseamnă ceva pentru România. Dacă unul a plecat, a rămas alți 4. Cu siguranță vom fi mai puternici. 

Bebeto este un băiat fabulos. A înțeles despre ce e vorba. L-am învățat să nu-și judece părinții. Trebuie să ne respecte. În viață, se întâmplă lucruri plăcute și mai puțin plăcute, dar trebuie să mergi cu capul sus. Familia va merge mai departe și va fi mândră”, a spus Anamaria Prodan.

+45 FOTO

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, protagoniștii scandalului toamnei

Pe 23 septembrie, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la Poliție, după ce au fost implicați într-o altercație fizică în plină stradă. Aflați în plin divorț și într-un nesfârșit scandal public, cei doi au depășit orice limită și s-au luat la bătaie în fața vilei pe care impresara o deține în Snagov.

Zilele trecute, Judecătoria Buftea a dat sentința în urma conflictului dintre cei doi: Anamaria Prodan nu are voie să se apropie de Laurențiu Reghecampf la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de două luni. De asemenea, impresara nu are voie să ia legătura cu antrenorul, telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod.

De cealaltă parte, nici Laurențiu Reghecampf nu se va putea apropia de Anamaria Prodan la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de 4 luni, și nici să ia legătura cu agentul de jucători.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Nicolae Stanciu ar putea pleca din China » Unde vrea să-l transfere Anamaria Prodan

A venit sentința în dosarul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a hotărât Judecătoria Buftea

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
edi14021971
edi14021971  •  07 Octombrie 2022, 21:25

Circul continuă... Jenant, grețos, de cea mai joasă speță.

VanBasten
VanBasten  •  07 Octombrie 2022, 19:02
Postat de romeverest pe 07 Octombrie 2022, 15:42

“Familia asta înseamnă ceva pentru România.” !!!!! Oare ce inseamna ?? Cat timp mai aveti ca sa ascultati toate aberatiile acestei fiinte narcisiste ?? Jenant personaj !!

Narcisism grandios si extrem de toxic. Si bineinteles ca gesepe nu rateaza nicio virgula din ce debiteaza excelenta si performanta AMP. Cin' se aseamana se aduna.

dobrin
dobrin  •  07 Octombrie 2022, 18:01

Slăbuț, băieți... unde sunt pictorialele de la parastas?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează