GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚIE

Ce a cumpărat Reghecampf cu bonusul de primăvară europeană de la FCSB: „Stau și mă uit și nu-mi vine să cred”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan, cu care a avut o căsnicie de 15 ani, și despre problemele cu fiul lor +49   FOTO
Laurențiu Reghecampf a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan, cu care a avut o căsnicie de 15 ani, și despre problemele cu fiul lor

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 19:26 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 20:34

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan și despre problemele cu fiul lor, Bebe. Reghe a dezvăluit și ajutorul pe care l-a acordat fiicelor Anamariei din prima ei căsătorie, Sarah și Rebecca, dar și despre fiul din prima lui căsnicie, Luca.

„Peste tot unde am fost, Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf Junior, fiul lui Reghe și al Anamariei) a mers cu mine. Acum a intervenit o răceală. Bebe a fost crescut de mine să-și iubească mama și să-i ia apărarea. Dar când merge la el și spune „Fă așa”, „Uite ce a făcut”... I-am zis să nu-l mai bage în acest discuții, are 13 ani, crește, o să vadă altfel pe parcurs. Nu i-am vorbit despre problemele noastre personale, el trebuie să facă școală, fotbal, ce vrea, ce avem noi de împărțit rezolvăm ca doi adulți. Copiii trebuie să fie în afara problemelor.

„Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”
RELAȚIE
„Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”

Toți au văzut, au fost multe momente în care am fost împreună și unele evenimente care n-au fost ok, și-au dat seama că era ceva. Bebe voia să fiu cu mama lui, e normal. Am vorbit cu el, dar nu vreau să-l implic, el nu înțelege, vede altceva.

L-am văzut la un meci, am mers să-l văd la antrenamente. Am evitat să merg acasă, la Snagov, i-am lăsat casa unde am stat împreună, să stea Bebe și Ana. E pe numele meu, dar e normal, eram căsătorit cu Anamaria când am luat-o.

Eu am introdus cerere de divorț fără partaj și i-am dat dreptul să-l crească pe Bebe. Dacă nu, îl iau eu, mi-ar plăcea. Dar ea îl poate crește foarte bine”, a spus Reghe în podcastul lui Cătălin Măruță.

Din prima de calificare în primăvara europeană în 2012-2013 (n.r. la FCSB), am cumpărat un penthouse în Pipera, să stea fetele Anamariei cu tatăl și cu bunica lor, să meargă la Școala Americană, să nu mai facă naveta de la Snagov. I-am zis Anei: „Ăștia sunt banii pe care îi avem, cumpărăm apartamentul și facem așa”. Nu aveam mulți bani atunci. 

Tibi Dumitrescu (n.r. primul soț al Anamariei, fost baschetbalist) stă și acum în acel apartament. N-am avut niciodată probleme de genul ăsta. Stau și mă uit și nu-mi vine să cred ce declară despre bani, de avere. Noi n-am avut discuții de genul ăsta.

E urât să spun, dar pentru Sarah și Rebecca sunt sute de mii de euro dați în ultimii 3 ani... Nu am făcut atâtea pentru Luca, câte am făcut pentru Rebecca. Dar le-am spus că voi face pentru toți când vor avea nevoie, fără să mă gândesc cine sunt. 

Laurențiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu:

+45 FOTO

Pe Corina am cunoscut-o la o petrecere acum aproape 2 ani, doar am văzut-o de fapt, nu direct. Am încercat după aceea să iau legătura și s-o cunosc cu adevărat. La ce vorbește Anamaria, e foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă
Laurențiu Reghecampf

Rebecca Dumitrescu:

+42 FOTO

Bătaie pe avere între Reghe și Anamaria: „Banii mamei? Pe bune?! Ionela Prodan era șeic la Al Hilal?” » AMP, răspuns plin de jigniri și acuzații grave

După 15 ani de relație, Reghecampf a anunțat în octombrie că se desparte de Anamaria Prodan, iar cei doi se află în mijlocul unui scandal legat de averea familiei.

Antrenorul celor de la CSU Craiova își critică soția pentru ieșirile din presă și susține că el a fost cel care a contribuit cu cea mai mare parte la averea familiei. Anamaria Prodan susține că procentul cel mai mare al banilor vine de la moștenirea de la mama ei, Ionela Prodan, cântăreață de muzică populară, decedată în 2018.

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan: „E plină de ură și răutate”

„Ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, la ce ai făcut tu. Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu lucrurile cum trebuie în relația cu mine și eu am greșit mereu? Pentru mine este egală cu zero. O respect doar pentru că este mama lui Bebe.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu. 

Ea poate să declare ce vrea, dar nu poate spune că ea a adus bani. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Zice că «sunt banii mamei». Pe bune?! Era Ionela șeicul de la Al Wahda sau Al Hilal? Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile. E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât și face lucruri care îi vor dăuna lui Bebe”, a spus Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce treabă are ea cu Corina? Știe că ea nu are nicio implicare. Sunt foarte fericit acum, o iubesc pe Corina și vom avea un băiat împreună. Pentru mine, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Mi-aș dori ca și Ana să aibă parte de asta. Dacă ar avea o relație, probabil aș fi cel mai fericit om din lume. Probabil atunci s-ar potoli
Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan îl amenință pe Reghe: „Vrei să public contractele?”

Vineri seară, după ce a ascultat ce a spus Reghecampf, Anamaria Prodan l-a atacat pe antrenor și l-a amenințat că va face publice contractele sale cu echipele pe care le-a antrenat în Golf.

„Tac din gură de rușinea lui. Noi nu munceam noi pentru banii ăia? Știi ce spune prin oraș? Zice «Ana n-a muncit o zi în viața ei, nu știe să facă bani. Eu pot să transfer banii oricând». Nu poți, prietenul meu. Nu ai cum să transferi banii în contul Corinei.  

Eu încă aflu acum despre tot felul de nenorociri, găsesc transferuri din contul nostru în contul Corinei. Care zeci de milioane?! Hai să terminăm cu milioane de euro câștigate de Reghecampf. El și echipa lui luau 1,9 milioane de euro. Te rog eu, lasă-mă. Îmi vine să vomit. L-au dat afară și nu știam ce să mai facem. A stat 7 luni pe bară și nu-l mai voia nimeni. 

Care câștiguri? Vrei să scot contractele lui? Îi ceream eu voie lui Reghecampf? Eu mi-am luat genți singură. Beleaua era că îmi lua gențile și ceasurile ca să le dea altora”, a tunat Anamaria la Antena Stars.

Anamaria Prodan, răspuns plin de jigniri și derapaje

Impresara a continuat să-l atace pe Reghecampf cu un discurs plin de derapaje și jigniri. Mai mult, l-a acuzat pe antrenor că refuză să își vadă copilul și că urmărea nevestele jucătorilor.

„Eu nici nu citesc ce delirează omul. E jenant că are tupeul să vorbească. E împins în față să vorbească de fetița asta, care-l are la mână cu multe. E disperat. E băgat în rahat. Când se va sparge buba la el, se va duce la pușcărie. Ne e rușine cumplită de omul ăsta. 

Nu vine să-și vadă copilul. M-am rugat de el să vină, dar a zis că nu are ce să caute. Omul a luat-o razna din cauza femeilor. Eu îl apăram în trecut pentru că era tatăl copilului meu. Îi ziceam «Bă băiatule, o să te duci din ce în ce mai jos. Nu poți să te faci de râs, nu poți să te uiți la nevestele jucătorilor». Speram că se gândește că face 50 de ani și că e penibil. Îl dădeam de multă vreme afară, dar m-am gândit la copil.

El știa doar să facă toate nenorocirile și să urmărească soțiile jucătorilor. Asta e educația lui. E jenant să nu ai pic de mândrie și să râdă toți de tine. El a trăit dirijat de mine. Pe el l-au marcat multe prostituate.

Fiul meu primește poze cu iubita tatălui lui dezbrăcată prin cluburi. Nu se poate așa ceva! Eu i-am zis să nu se facă de rahat în fața României, că el trebuie să fie un exemplu pentru jucătorii lui. Ești ultimul papagal al României. De aceea îl strigă lume «Limbă de aur» sau «Gâsca de aur». Eu sunt Anamaria Prodan. Dacă vreau să-l batjocoresc, nu mai iese din casă. Și fiul meu zice «Lasă-l, mamă, că e terminat, săracul»”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

+45 FOTO

Citește și:

Anamaria Prodan, „săgeți” către Reghecampf » Cu cine a petrecut Ziua Îndrăgostiților: „Puțini sunt cei care știu”

Familia Reghecampf, contre la miezul nopții! Reghe a intervenit la TV + Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa soțului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (21)
contrabas3
contrabas3  •  21 Februarie 2022, 10:59
Postat de Baba Novac pe 21 Februarie 2022, 07:34

foarte interesant articolul, mai ales ca are atasat o galerie foto cu impresara in fundu' gol, care nu are nicio legatura cu subiectul. ***

Mai încerc o dată. :) Cu siguranță ai văzut primul meu reply la mesajul tău, înainte să îl șteargă complet, nu doar parțial. :) Sunt de acord cu ce ai zis tu.

110731838029781
Baba Novac  •  21 Februarie 2022, 07:34

foarte interesant articolul, mai ales ca are atasat o galerie foto cu impresara in fundu' gol, care nu are nicio legatura cu subiectul. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  21 Februarie 2022, 01:54

@GSP, puteti face o noua rubrica numita "VITRIOL" si sa mutati toate articolele astea jenante acolo? Pe bune.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează