GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚIE

Reghecampf explică un gest controversat: „M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică”

Reghecampf explică de ce a făcut un gest controversat: „M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică” +49   FOTO
Reghecampf explică de ce a făcut un gest controversat: „M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 20:08 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 20:09

Laurențiu Reghecampf a explicat de ce și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan vara trecută, deși era deja într-o relație cu altă femeie și intenționa să se despartă de soția sa.

„M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică. Lângă mine în pat erau toți copiii, hai, ce facem, unde mergem. Nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar tot era pregătit când am venit eu. 

„Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”
RELAȚIE
„Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”

I-am zis Anei că nu e normal. „Nu vezi că nu mai avem nimic, doar ne certăm? Vine Salvarea, vine Poliția, vin Pompierii... Nu simt lucrul ăsta”. Ea a făcut asta premeditat, dacă mă gândesc acum. Ca să mă aibă la mână, dacă mâine plec.

Vorbisem că se termină relația. M-am dus și am greșit. Recunosc”, a spus Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ea și datorită mie a cunoscut foarte mulți fotbaliști. Ok, m-ai pus tu antrenor la Steaua, să spunem, deși nu e așa, poate să iasă Gigi să spună. Dar dacă nu aveam valoare... Ea jignește că vrea. O face intenționat.

Am tot respectul pentru omul Dan Alexa, dar nu am vorbit cu el pe tema asta (n.r. pumnul primit de la Anamaria Prodan). Doar cu Anamaria. Îmi pare rău că n-am luat decizia de atunci (n.r. să divorțeze). M-am gândit la Bebe, am pus alte lucruri în balanță. 

Indiferent ce face Anamaria, rămâne mama copilului meu, am avut multe lucruri de împărțit, nu mi-a fost rău, nu mi-a fost greu, aș minți. Nu pot vorbi urât despre ea.

Laurențiu Reghecampf

Pe Corina am cunoscut-o la o petrecere acum aproape 2 ani, doar am văzut-o de fapt, nu direct. Am încercat după aceea să iau legătura și s-o cunosc cu adevărat. La ce vorbește Anamaria, e foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă

Laurențiu Reghecampf

Ce a cumpărat Reghecampf cu bonusul de primăvară europeană de la FCSB: „Stau și mă uit și nu-mi vine să cred”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan și despre problemele cu fiul lor, Bebe. Reghe a dezvăluit și ajutorul pe care l-a acordat fiicelor Anamariei din prima ei căsătorie, Sarah și Rebecca, dar și despre fiul din prima lui căsnicie, Luca.

„Peste tot unde am fost, Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf Junior, fiul lui Reghe și al Anamariei) a mers cu mine. Acum a intervenit o răceală. Bebe a fost crescut de mine să-și iubească mama și să-i ia apărarea. Dar când merge la el și spune „Fă așa”, „Uite ce a făcut”... I-am zis să nu-l mai bage în acest discuții, are 13 ani, crește, o să vadă altfel pe parcurs. Nu i-am vorbit despre problemele noastre personale, el trebuie să facă școală, fotbal, ce vrea, ce avem noi de împărțit rezolvăm ca doi adulți. Copiii trebuie să fie în afara problemelor.

Toți au văzut, au fost multe momente în care am fost împreună și unele evenimente care n-au fost ok, și-au dat seama că era ceva. Bebe voia să fiu cu mama lui, e normal. Am vorbit cu el, dar nu vreau să-l implic, el nu înțelege, vede altceva.

L-am văzut la un meci, am mers să-l văd la antrenamente. Am evitat să merg acasă, la Snagov, i-am lăsat casa unde am stat împreună, să stea Bebe și Ana. E pe numele meu, dar e normal, eram căsătorit cu Anamaria când am luat-o.

Eu am introdus cerere de divorț fără partaj și i-am dat dreptul să-l crească pe Bebe. Dacă nu, îl iau eu, mi-ar plăcea. Dar ea îl poate crește foarte bine”, a spus Reghe în podcastul lui Cătălin Măruță.

Din prima de calificare în primăvara europeană în 2012-2013 (n.r. la FCSB), am cumpărat un penthouse în Pipera, să stea fetele Anamariei cu tatăl și cu bunica lor, să meargă la Școala Americană, să nu mai facă naveta de la Snagov. I-am zis Anei: „Ăștia sunt banii pe care îi avem, cumpărăm apartamentul și facem așa”. Nu aveam mulți bani atunci. 

Tibi Dumitrescu (n.r. primul soț al Anamariei, fost baschetbalist) stă și acum în acel apartament. N-am avut niciodată probleme de genul ăsta. Stau și mă uit și nu-mi vine să cred ce declară despre bani, de avere. Noi n-am avut discuții de genul ăsta.

E urât să spun, dar pentru Sarah și Rebecca sunt sute de mii de euro dați în ultimii 3 ani... Nu am făcut atâtea pentru Luca, câte am făcut pentru Rebecca. Dar le-am spus că voi face pentru toți când vor avea nevoie, fără să mă gândesc cine sunt. 

Laurențiu Reghecampf

+45 FOTO

Sarah Dumitrescu

Pe Corina am cunoscut-o la o petrecere acum aproape 2 ani, doar am văzut-o de fapt, nu direct. Am încercat după aceea să iau legătura și s-o cunosc cu adevărat. La ce vorbește Anamaria, e foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă
Laurențiu Reghecampf

+42 FOTO

Rebecca Dumitrescu

+45 FOTO

Citește și:

Anamaria Prodan, „săgeți” către Reghecampf » Cu cine a petrecut Ziua Îndrăgostiților: „Puțini sunt cei care știu”

Familia Reghecampf, contre la miezul nopții! Reghe a intervenit la TV + Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa soțului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  20 Februarie 2022, 20:57

Puteau fi 100 camere..... ai gresit... cit de spre *** ...***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează