GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVERSTISMENT

Anamaria Prodan s-a pus pe treabă și a făcut marele anunț: „Caut bărbați harnici, descurcăreți, frumoși și speciali!"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 11:37

Anamaria Prodan se întoarce în forță pe micile ecrane! Impresarul de jucători va fi din nou gazda emisiunii „Gospodar fără pereche” care va începe pe 12 septembrie, pe Pro TV. 

„Pețitoarea Anamaria Prodan Reghecampf a fost în această vară ocupată să găsească o recoltă de gospodari căreia să nu-i poată rezista nicio tânără dornică să-și întemeieze o familie. Și, bineînțeles, i-a ieșit și de data asta!", sună anunțul de promovare al show-ului, al cărui motto este „Hai să facem dragostea rurală!". 

„La fel ca în fiecare an, caut recolta perfectă de bărbați harnici, descurcăreți, frumoși și speciali, care să convingă doamnele și domnișoarele că sunt perfecți pentru ele. Și, la fel ca în fiecare an, am adunat bărbați numai unul și-unul! Fetelor, vă spun că anul ăsta să fiți cu ochii pe ei și să vă înscrieți, nu o să fie deloc ușor să puneți mâna pe gospodarii mei! Vă spun cu mâna pe inimă că fiecare dintre ei are un stil irezistibil și că va trebui să le demonstrați că-i meritați!", a spus Anamaria Prodan, gazda emisiunii.

Anamaria Prodan s-a pus pe treabă și a făcut marele anunț: „Caut bărbați harnici, descurcăreți, frumoși și speciali!

Joi, 12 septembrie, de la ora 21:30, Pro TV difuzează primul episod din noul sezon „Gospodar fără pereche", în care vor fi prezentați toți bărbații în căutarea jumătății mai bune. Imediat după difuzarea ediției de prezentare a gospodarilor urmează perioada de înscrieri pentru doamnele și domnișoarele interesate de gospodarii aleși de Anamaria Prodan, care va fi și în cazul lor la fel de pretențioasă. 

„După doi ani de emisiune încheiați cu două nunți, vă dați seama că am planuri mari și pentru gospodarii din noul sezon!" 
Anamaria Prodan, gazda emisiunii

„Nu-i ușor să găsești bărbați frumoși, muncitori, tineri și zvelți, care să-și dorească o familie, dar să fie și vrednici de una! Misiunea Anamariei nu a fost ușoară și a trebuit să fie atentă la absolut toate detaliile, să-i descoasă pe toți și să-și dea seama dacă intenția lor este reală și dacă merită să intre în competiție pentru câștigarea inimilor fetelor", mai spun realizatorii show-ului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
zecegloante
zecegloante  •  29 August 2019, 18:45

Protejati planeta! Nu o lasati sa intre in mare. Are zece saci de pet-uri in ea.

adiktedz
adiktedz  •  29 August 2019, 15:09

schimbați va numele din gsp în gdve.

1621414144804093
George Dobrescu  •  29 August 2019, 14:19

Ai are pe speciali sau ii cauta ? Inițial spune că îi cauta apoi ca ii are Țeapă?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează