GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INVESTIŢIE

Anchetat de DNA, Dragomir şi-a făcut restaurant la CCA!

Dumitru Dragomir în bucătăria restaurantului său
Dumitru Dragomir în bucătăria restaurantului său

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 octombrie 2011 17:12

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir se pregăteşte să dea lovitura şi în restaurante, chiar dacă este anchetat de DNA în dezafilierea Craiovei. Acesta va inaugura mîine un local în spatele Casei Centrale a Armatei din Bucureşti

Dumitru Dragomir nu se opreşte din făcut investiţii. După ce a ridicat un hotel în care se cazează mai multe echipe din Liga 1 atunci cînd joacă în Bucureşti, a inaugurat un salon de nunţi unde se ţin petreceri pe cinste, acum, şeful Ligii se pregăteşte să inaugureze "cel mai tare restaurant din Bucureşti", în apropierea fostului Palat al Telefoanelor, de pe Calea Victoriei.

"Domnule, fac ceva unicat în Bucureşti, ce n-a văzut Parisu'! O să vină toată lumea la mine la restaurant. Sus o să se mănînce numai peşte, iar jos numai carne! Stau toată ziua cu arhitecţii şi cu muncitorii să terminăm mai repede. Am vrut să-i dau drumul pe 26 octombrie, de Sfîntul Dumitru, dar am amînat inaugurarea", spune Dragomir.

Pînă să dea drumul la restaurant, tot şeful Ligii se pregăteşte şi de Revelion: "D-acum lucrăm să aducem cei mai tari artişti. O să cînte Andreea Bănică, Pepe şi mai multe formaţii de muzică populară, dar nu ne oprim aici. O să fie cel mai tare revelion din Europa, nu cu tacîmuri de Divizia C, ca la Borcea la nuntă. Fac recital, cea mai tare petrecere o să fie!", se laudă Mitică de la Ligă.

"Am ales una dintre cele mai frumoase locaţii din Bucureşti. Va fi un restaurant cum nu mai există la noi!"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (14)
cristiancelmare
cristiancelmare  •  27 Octombrie 2011, 23:47

restaurant nou cu utilaje de bucatarie vechi? pur romanesc p`afara-i vopsit gardul si nauntru......vai de muncitorii aia(bucatari)

alex_777
alex_777  •  27 Octombrie 2011, 23:17

Cu ce bani mai mititica ai facut restaurant in CCA cand lumea moare de foame si in curand de frig???, fa tata un azil de batrani fa un dispensar fa 2-3 gradinite ca nu avem unde duce copii sa invete carte fa scoli mama ta de ordinar ce esti, tu vrei peste sus carne jos hoteluri dar banii care i-ai furat cat pentru o mie de vieti ai unui om amarat!!! fa ma ceva pt care sa poata spuna lumea: a facut si el ceva bun!!! un nenorocit esti sa-ti intre in cap ca ne-am saturat si bine nu-ti va fi GATA!

florentinf
florentinf  •  27 Octombrie 2011, 21:19

insul aducea cafea pentru PCR, cica pentru banii negri ai partidului si vamesul deschidea usa autocarului si cadea cafeaua pe el! A recunoscut la emisiunea lui Ioanitoaia, acum vreo 2 ani! Pai tovarasul asta uns cu toate alifiile a stat 20 de ani in functie si dupa revolutie? Iar pentru dezafilierea craiovei a votat terbea, un condamnat salvat prin decret de Constantinescu. De unde ii scot pe baietii astia cu antecedente?!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close